Španci oduševljeni Račićem, ''Marka'' piše o Srbinu, u njegovom novom klubu ne pamte ovakav debi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.01.2019.
14:23
Izvor: Sportske.net

Sjajan početak za mladog srpskog vezistu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Ako se po jutru dan poznaje, Uroš Račić je napravio odličan izbor ove zime, kada je iz Valensije otišao u Tenerife na pozajmicu.

On je proteklog vikenda debitovao za pomenutog španskog drugoligaša, samo nekoliko dana pošto se i zvanično priključio njihovoj ekipi.

Tenerife je na svom terenu dočekao ekipu Himnastika, slavio je sa 2:0, a srpski fudbaler je bio u startnoj postavi, odigrao gotovo čitav meč i bio asistent kod drugog gola domaćeg tima, u 60. minutu.

I ne samo to, uz asistenciju je malo nedostajalo da se upiše i u strelce. Tokom drugog poluvremena imao je dva odlična pokušaja, prvi put je lopta otišla zamalo pored gola, a u drugoj situaciji je prečka spasila goste.

Sve to možete da vidite OVDE, a par dana kasnije u njegovom timu ne kriju oduševljenje Račićevim učinkom, o čemu danas piše i tiražna ''Marka'', koja između ostalog navodi da mladi Srbin dobija brojne pohvale ovih dana.

''Nisam očekivao ovakvu partiju, posle samo tri treninga, pa još u njegovim godinama. Bio je briljantan, ne sećam se ovakvog debija'', prenosi ''Marka'' izjavu sportskog direktora kluba Viktora Morena.

''Ima polusezonu pred sobom da potvrdi kvalitet i vrati se u Valensiju sledeće sezone'', dodaje španski list.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke