Španci jedva dočekali, da li je Murinja stigla Bejlova kletva!?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.10.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net

Ne toliko uspešan povratak Velšanina.

EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas / POOL
EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas / POOL

Povezane vesti

Juče smo imali fenomenalnu utakmicu na novom "Vajt Hart lejnu". Totenhemu nije pomoglo ni to što su imali prednost od 3:0 posle tek 16 minuta igre, uporni "čekićari" su uspeli da u samoj završnici postignu tri gola. O golu Lanzinija u 94. minutu će se tek pričati.

A priča se i o Geretu Bejlu.

Velšanin se je debitovao drugi put za "pevce", ušao je u 72. minutu - a tada kreće i sunovrat Totenhema. Gol za golom Vest Hema, Bejl je imao dobru šansu da na 3:2 postigne gol za 4:2 i potvrdi tri boda za domaće, ali to se nije desilo.

"Morali smo da čekamo mesec dana, pošto je Bejl stigao povređen, ali čini se da kletva ostaje sa njim", piše španski AS.

"Ušao je u 72. minutu na 3:0, na 3:2 je imao šansu za 4:2, ali se završilo 3:3... bolje da nije ni ustajao (sa klupe)", komentariše Marka.

Videćemo kako će Bejl izaći na kraj sa kritičarima koji će ga čekati posle svake utakmice, Murinjo je rekao da ima podršku celog kluba - videlo se i u samom raspoloženju Velšanina koliko mu prija povratak u London. Ostaje da to raspoloženje prenese u učinak na teren.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke