Španac nije Venger, rezerva od 17 miliona evra godišnje!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.12.2018.
18:21
Izvor: Sportske.net

Potpuno drugačiji karakter, potpuno druga ekipa i jasno da je ovo neminovno moralo da se desi...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Unaj Emeri nema nikakvu obavezu, čak ni prema igraču koji je daleko najviše plaćen u Arsenalu.

Španac je promenio mnoge stvari iz korena, navijači su oduševljeni, pre svega borbenim duhom ekipe koja je okrenula veliki broj utakmica, ali pokazala i mnogo veću čvrstinu protiv fizički jačih rivala, to je ono gde je godinama Arsenal padao na ispitu.

Mesut Ozil nije bitan, makar se stiče utisak iz Emerijevih poteza. On je do sada odigrao par dobrih utakmica, ali recimo protiv Bornmauta je ostao na klupi, u derbiju Severnog Londona nije bio ni na stadionu, a Emeri kaže da to nije ni obaveza povređenog igrača.

On u ovom trenutku svojim fizičkim karakteristikama, ali reklo bi se i stavom nije potreban Emeriju, iako bi možda mogao da pomogne protiv slabijih rivala, pre svega kreacijom.

Ali, Španac forsira drugačiji stil igre, uz to, teško je verovati da Ozil, delom i zbog građe može da se promeni, postane otporniji, na kraju krajeva, povrede leđa koje su mu bile bolna tačka su sve češće.

No, postoji problem, jednostavno, Arsenal ne zna šta bi radio sa Ozilom jer ne može da ga proda, tačnije može, ali niko neće prihvatiti da plati ogromna primanja Nemca, čak ni turski klubovi, iako se pominje da bi mogao da bude pušten bez obeštećenja. Međutim, ne treba zaboraviti da ima platu 300 000 funti nedeljno, odnosno da zarađuje oko 17 miliona evra po sezoni, a ugovor je potpisao ove godine, u junu mu je isticala obaveza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 04.12.2018
20:53

Zasto li su njemu produzili ugovor, vec par sezona je igrac za tursku. Netreba im igraju odlicno ali greska je za Ramzija.

avatar
mosala1983
Tuesday, 04.12.2018
20:03

Биће Озил добар, није заборавио фудбал.