Spaletiju ultimatum, da li je ovo uslov koji Inter ne može da ispuni?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.01.2019.
19:22
Izvor: Sportske.net

Plasman u Ligu šampiona neće biti dovoljan, nad Spaletijem se nadvila senka...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Posle serije loših rezultata u Interu je opsadno stanje, više ni treće mesto nije sigurno, ima problema u svlačionici, Spaletiju se ljulja klupa, ali za sada je siguran, jer Inter nema rešenje.

Ipak, priča se da su u klubu odlučili i da će dobiti ultimatum.

Naime, nije dovoljno da izbori mesto u Ligi šampiona naredne sezone, da bi ostao, mora da osvoji trofej.

Inter je u trci na dva fronta, u Seriji A to je nemoguća misija, ali imaju kup Italije, kao i LE.

Neće biti nimalo jednostavno, prvo jer u LE ima dosta jakih timova, ovakav Inter teško može nešto u Evropi, podsetimo, tu su Arsenal, Sevilja, Napoli, Čelsi, u nastavku takmičenja, Inter će igrati dvomeč protiv bečkog Rapida.

Što se kupa Italije tiče, čeka ih Lacio, favoriti su u četvrtfinalu, igraju kod kuće, ali u takmičenju su Milan i Napoli koji igraju večeras, Fiorentina i Roma, kao i Juventus koga čeka teško iskušenje u Bergamu.

Inter je na težoj polovini žreba, ako prođe Rimljane, ide na pobednika meča Milana i Napolija, u polufinalu se igraju dve utakmice.

Dakle, bez trofeja, Spaleti će leteti, a Marota gura Kontea sa kojim je u Juventusu osvojio tri titule.

Inače, Spaleti ima ugovor još dve i po godine, pa ako dobije otkaz, može da sedi i ne radi ništa, prima novac kao u Zenitu gde je par godina posle smene uživao sve pogodnosti do povratka u Romu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 29.01.2019
22:02

Najrealnijja je LE..Tu su nam konkurenti Napoli i Celzi...Ostali su losiji od nas...

avatar
The_Matrix
Tuesday, 29.01.2019
20:37

Spaleti je sam sebi zagorcao zivot. Imao je odresene ruke, ali on je zeleo da istera svoje sa D'Ambrodiom, Candrevom, Perisicem i posebno se ukopao sa Naingolanom koji ga je izdao.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 29.01.2019
20:31

Lacio ce ih pobediti sigurno ako budu igrali kao protiv Juventusa, u LE nemaju sta da traze.. ni prolaz Rapida nije siguran, njihova jedina sanse jeste da Spaleti dobije otkaz i da sedne neko drugi na klupu ko ce da dovede dva igraca da kreiraju igru a da ta dva igraca nemaju 33plus godine i probleme sa pubertetom alkoholom i kockanjem, tim nije los ali sredina je blago receno jedna od gorih u ligi, na papiru mozda nije ali po prikazanim igrama Sasuolo ima jacu sredinu od njih

avatar
amigo999
Tuesday, 29.01.2019
22:04

Bravo. Golman, zadnja linija i napadaci su svetska klasa...Sredina i trener su losi...

avatar
No rules
Wednesday, 30.01.2019
00:20

U LE za protivnike prizeljkujem atraktivne timove, samo tako se Inter moze zainteresovati i pruziti maksimum. Rapid je za Spaletija tezi od Sevilje, igraci ce ih podcijeniti i falice im motiva. Druga stvar, sredina terena nam je ocajna, ne bas Sasuolo ali nekih 7-8 timova u ligi su bolji od nas u tom segmentu. Kup je najrealniji, kao i LS sl.godine.