Spaleti: "Utakmicu protiv SPAL-a moramo da shvatimo kao utakmicu u Ligi šampiona"

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 06.10.2018.
18:19
Izvor: Sportske.net

Inter će pokušati da nastavi pobednički niz.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Na početku sezone su nekoliko puta iznenadili ceo svet i prosipali bodove na mestima gde to nisu smeli, ali sada su ušli u relativno dobru formu, a trener ovog tima tvrdi da ovaj tim još uvek nije pokazao svoj ogroman potencijal.

"Mi smo svesni opasnosti u ovom kolu. Ja slušam pesmu Lige šampiona pre svake utakmica i igrači će je čuti pre SPAL-a. Ukoliko neko ne može tu pesmu da čuje u svojim mislima, onda će je pustiti na telefonu", rekao je Spaleti kada je naredni meč Intera u pitanju.

"Inter je počeo sve bolje i bolje da igra, to se vidi na terenu, ali mi još uvek nismo iskazali svoj puni potencijal. Ne smemo da se opustimo nakon nekoliko vezanih pobeda. Kada nosite Interov dres, svaka utakmica je test i vi uvek morate da pokažete da ste vredni i da zaslužujete da nosite ovaj dres."

Inter je u toku nedelje pobedio PSV u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona i sada dele prvo mesto sa Barselonom. Međutim, "Neroazuri" moraju da nastave sa dobrim rezultatima i u Seriji A, kako bi pokušali nekako da se približe Juventusu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke