Spaleti saopštio dobre vesti, novajlija od kojeg se mnogo očekuje ponovo na terenu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 29.09.2018.
11:56
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" jedva čekaju da ga opet vide na delu.

EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro
EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Lautaro Martinez, nova akvizicija od koje "Neroazuri" dosta očekuju ove sezone, igraće protiv Kaljarija u večerašnjoj utakmici na Đuzepe Meaci.

Dvadesetjednogodišnji napadač je upisao samo jedan start ove sezone i to na otvaranju Serije A u porazu od Sasuola (0:1). Od tada kreću problemi sa povredom i Argentinac je van sastava crno-plavih iz Milana, međutim danas se očekuje da nastupi za tim Lućana Spaletija.

"On je veoma jak karakter, ne štedi sebe u duelima što ponekada može biti problem. Izgubio je malo na kondiciji, ali radio je dosta prethodnih nedelja i mislim da je spreman da počne utakmicu od prvog minuta danas. Pojačanja su se dobro pokazala i jedino tako sa njihovim kvalitetima možemo da održimo sebe kao konkurentne  tokom sezone", izjavio je trener Intera za italijanske medije.

Inter se nalazi u dobroj formi, vezali su tri trijumfa posle šokantnog poraza od Parme dok sa druge strane Kaljari ne zna za pobedu već tri kola i trenutno se nalazi na 16. poziciji u Kalču.

Meč počinje od 20:30 časova.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilija Ikic
Saturday, 29.09.2018
13:05

Naročito je dobar onaj Politano. Za seriju B. Naingolan je dobar, ali nije kvalitet za poziciju na koju ga je stavljao Spaleti.

avatar
myspace
Saturday, 29.09.2018
13:42

U potpunosti se slazem Politano isto kao Kandrevea samo sa losijom tehnikom. Promasena investicija totalno. Icardi iza Martinez po krilima Perisic i Keita. sredina Brozovic - Naingolan (koji je bukvalno sve samo nije kreativni vezista gde ga spaleti forsira.)

avatar
Oldboy
Saturday, 29.09.2018
14:18

Dobro je što su i on i Keita na pozajmici, tako da ako nastave sa ovim doprinosom vraćaju se odakle su došli

avatar
Ilija Ikic
Saturday, 29.09.2018
13:04

Narocito se pokazao onja Politano. Odlican je za seriju B. Naingiolan je dobar ali nije kvalitet za poziciju na koju ga stavljao Spaleti.