Spaleti pred tržištem rada, koja je najveća Interova muka posle "Triplete" ispadanja?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.03.2019.
08:33
Izvor: Sportske.net

U klubu su sigurni da je situacija neodrživa, ali odlažu neizbežno. Da li do ponedeljka?

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Posle novog razočaranja, kako kažu "Triplete" u ispadanjima, iz kupa Italije, Lige šampiona i na kraju LE, Lućano Spaleti je pred otkazom.

U Interu su besni, ali nemaju novo rešenje, osim da dežurni vatrogasac Romeo Veki preuzme kormilo do kraja sezone, kada bi trebalo da stigne neko od trija, Konte, Murinjo ili čak Alegri, kako se nadaju u klubu.

Spaleti je imao samo 12 igrača na raspolaganju, zato je završio sa 16-godišnjakom na terenu u finišu, poraz boli, ali je realnost. Naime, ovaj Inter nije dovoljno dobar da ode do kraja u LE, Ikardi je na marginama, neće igrati ni u "Madonini" što je, kažu, razbesnelo sina vlasnika, predsednika kluba Stivena Žanga koji sada želi da se što pre otarasi Argentinca.

Hoće li Spaleti potrajati?

Ne, ako izgubi od Milana, biće smenjen. Mnogi smatraju da je klub to trebalo da uradi ranije, ali jednostavno nisu imali rešenje, kao što ga nemaju ni sada.

Porazom od Milana bi i četvrto mesto ostalo da visi u vazduhu, bez Lige šampiona to bi bio novi udarac za finansije kluba i sigurno bi sputao Marotu u prelaznom roku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 15.03.2019
11:37

Kvalitetan trener tipa Konte i jedno 200 miliona evra za prelazni rok da se Kinezi otvore.

avatar
Mare91Inter
Friday, 15.03.2019
11:26

Ne može se reći da je ovo iznenadjenje... očekivan epilog već duže vreme, situacija sa Ikardujem je samo zakucala zadnji ekser u kovčeg

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 15.03.2019
09:58

Igrao bez pola tima plus protivnik bio Ajntraht...poraz je u takvoj situaciji neizbezan

avatar
INTERnacionalist
Friday, 15.03.2019
09:47

..veliki problem je napravio Ikardi i da sam na mjestu predsednika kluba maksimalno bi mu zagorcao život i na sve nacine sputao karijeru! U ovako delikatnom trenutku, zavrsnica prvenstva i borba za LŠ, zavrsnica LE a njega navodno boli koljeno i Inter bukvalno ostaje samo na Loutara sto se napadaca tice, koji jeste dobar ali nije uskusan!