Spaleti poludeo nakon poraza, razlog je jasan - Ikardi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 31.03.2019.
23:53
Izvor: Sportske.net

Inter je doživeo poraz od Lacija na svom terenu, a puno pažnje na konferenciji za medije posvećeno je Mauru Ikardiju i njegovom statusu na "Meaci".

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Lacio je slavio na "Đuzepe Meaci" sa 1:0, golom Sergeja Milinković-Savića.

U špicu "Neroazura" našao se bivši igrač "Nebeskoplavih" Keita Balde, kako je Lautaro Martinez povređen, a Spaleti nije hteo da povede Ikardija, koji se "oporavio od povrede".

Nije pre utakmice hteo da otkriva zašto je izostavio bivšeg kapitena sa spiska igrača, ali je nakon poraza rekao sve što mu je na umu.

"Znam šta mi je posao. Kako stvari stoje, kako se on ponašao, on mora da ostane van tima, drugi moraju da igraju. Svi jasno mogu da vide šta se desilo i kako su se stvari razvijale.

Mislim da je mogao da igra 20-30 minuta, možda čak i poluvreme, ali to nije poenta.

Oni koji su u svlačionici moraju da igraju. Morate da imate kredibilitet u grupi. Ja imam kredibilitet zbog 22 godine moje karijere, imam kredibilitet sa svojim igračima.

Jasno je svima šta se dogodilo, jasno je
", besneo je Spaleti.

Ikardi Vanda

Nakon toga je govorio i o tome što je Ikardijev advokat Paolo Nikoleti pregovarao sa ljudima iz kluba povratak Argentinca u tim.

"To posredovanje je ponižavajuće za navijače Intera i za sve one koji vole Inter.

Pregovarati sa nekim samo da bi obukao dres Intera. Šta sad, da li treba da pošaljem mejlove na dresu 20 advokata i pitam ih da li mogu nekoga da pozovem?

Ikardi mora da sačeka. Ukoliko nastavi da se ponaša kako se u poslednje vreme ponaša, onda može da dobije priliku.

Ljudi kažu da smo gubili utakmice bez Ikardija. Inter četiri godine nije mogao da se plasira u Ligu šampiona sa Ikardijem. Inter je gubio lošije utakmice od ove sa Ikardijem.

Lionel Mesi pravi razliku, ne Ikardi, uz svo dužno poštovanje. Profesionalizam i samopoštovanje su sve. Disciplina je sve.

Izostavljao sam igrače za manje u svoje vreme. Morate da imate poštovanja i da se ponašate u svlačionici. Trener mora da bude neko u koga verujete da će uraditi pravu stvar.

Hajde da nađemo navijača Intera i da ga pitamo da li mu se sviđa to što igrač pregovara da bi obukao dres Intera
", izjavio je, bez dlake na jeziki, trener milanskog Intera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Monday, 01.04.2019
16:59

..oce li ovaj čovek ikad priznat svoju grešku?

avatar
No rules
Monday, 01.04.2019
15:59

Problem su klanovi, sujeverje, nedostatak discipline, disharmonija, slab autoritet trenera i nedostatak alternative kada su formacija i pristupi mecu u pitanju. Igramo istom metodom prijateljske kao i meceve LŠ! Nemamo resenje i pristup kada smo oslabljeni, predajemo se prije pocetka meca u tim situacijama. Ikardi doprinosi napetosti u timu i to sto nemamo resenje za njega je pokazatelj da jos uvijek ne funkcionisemo kao vrhunski klub i da vucemo tezak virus od odlaska Murinja.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 01.04.2019
17:41

Transfermarket je jedino merodavan kada su u pitanju za cifre za koliko je ko prodat. Realno,Miranda,Handa,Asamoa,Radja skupa ne vrede 30m eura. Ikardi je smesan igrac,to je samo vama dobar,malo bolja varijatna Mitrovica,a Mitrovic je drvo.

avatar
No rules
Tuesday, 02.04.2019
16:41

Oni ne vrijede, ali tvoj kom vrijedi vise od 30 miliona €. Veiliki si strucnjak, vidi se to 😀

avatar
Amalainter
Monday, 01.04.2019
10:46

Covek jeste u pravu..ali kocka se sa mnogo vise nego sto misli.. Interu je kontinuitet u Ligi Sampiona od fundamentalnog znacaja

avatar
amigo999
Monday, 01.04.2019
06:52

Jeste ponizenje za Interove navijace. Ikardi ne sedi sa Lautarom zajedno da gleda utakmicu...niti sa Zanetijem....Jeste dobar, ali prodaja....

avatar
Gile sile pravi
Monday, 01.04.2019
00:25

A sto su ga onda vracali u ekipu da trenira sa njima ako je pregovarao ? covek svesno reskira trece ili cetvrto mesto Intera na kraju sezone, nije upitno da li ce Spaleti dobiti otkaz na kraju sezone to je dfinitivno sigurno, ali je upitno hoce li Spaleti vise ikad dobiti posao ovakvim ponasanjem u nekom vecem klubu, on nije tu da tera svoje hirove, on je tu da kompromise i nalazi resenja za korist klub za njegovo dobro bodova, a ne da uci coveka sa 26 godina sta je disciplna, ja jedva cekam da se zavrsi sezone i da vidim ledja Spaletiju, koj sad vise nije zainteresovan da Inter dube treci ili cetvrti na kraju sezone, on sad tera svoj hir i to moze da bude kobno po Inter ne bude zvao Ikardija za Djenovu, a Inter prospe bodove opet momentalni otkaz !!!

avatar
AFC
Monday, 01.04.2019
00:04

Zna da je bivši, pa sad bar može da kaže istinu.

avatar
The_Matrix
Sunday, 31.03.2019
23:59

Smece od trenera. Ljubio je prosle godine gu.icu Ikardiju koji mu je sacuvao posao i doneo LS sa svojih 30 golova i vukao celu ekipu. Sada pravi alibi i prebacuje pricu na Ikardija kako bi se oprao od poraza i ove zalosne igre. Izbacio ga iz ekipe jer njegova zena komentarise sastav. Ne mora niko da je voli,ali ona mu je sugerisala da koristi Lautara Martineza pre Perisica i eto ispade da ona vise o fudbalu zna nego on sa svoje 22 godine trenerske karijere. Kad je izbacio Ikardija onda mu je Lautaro postao dobar, najbolji sto znaci da je samo potvrdio reci one. Eto vratio se na treninge, nista ne govori, trenira uredno i on opet po njemu udara, zasto? Jel on kriv zato sto idiot ne ume da napravi normalnu formaciju, da napravi pravi izbor igraca, taktiku, iznenadi nekog protivnika. 90 minuta veceras igrao centarsutevima na najnizeg igraca na terenu Politana, jesu li to te 22 godine karijere i skupljeno znanje? Idi da te ne gledamo vise i povedi Perisica, Kandrevu i D'Ambrosia sa sobom

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 01.04.2019
01:23

Razumem kada neko ko ima bas dobre igrace,a lose rezultate,pa prica tako,tipa PSG,Siti imaju vrhunske igrace,ali koga ima Inter? Golman im je najkvalitetniji igrac,a covek pred penzijom,Miranda,Asamoa? Pa ni u najboljim godinama nisu bili neki igraci,a ne isto pred penzijom,pa Hrvatski klan,to dobri igraci?

Inter je skup prosecnih igraca,sa par igraca koji imaju neki kvalitet,ali Inter da bi bio ekipa,za koju mozes da ocekujes da bude u prva 2 u grupi LS,Inter treba da ulozi 400m eura. Stoper,dobar plej,krilo,pa sto da ne i golman i bek,ali ajde sto ne zele da uloze,nego sto vrhunski igraci nece da dodju u Inter.

Mozdaaaa za 10-20 godina,Italijanska liga opet bude jaka,ali dok liga ne ojaca,Inter ce biti prosecan klub,kao sto je i danas.

avatar
No rules
Monday, 01.04.2019
15:52

O cemu ti pricas. Tim Intera prema transfermarktu vrijedi blizu 600 mil€! Handa, Asamoa, Skrinar, Miranda, Naingolan, Perisic, Lautaro, Ikardi su vrhunski igraci! Druga je stvar sto tesko pronalaze formaciju, formu i sto ne deluju kao tim. Bez kolektiva i hemije nema rezultata, upravo smo to poslednji put imali sa Murinjom i tada pokorili Evropu, izbacivali i nadigrali duplo skuplje timove (Celzi,Barsa i Bajern)

avatar
Sale Internazionale
Monday, 01.04.2019
03:01

I Brozovica komotno