Spaleti "oročen" - Greška skupa 20 miliona?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.02.2019.
08:31
Izvor: Sportske.net

Hitan sastanak u Interu, hoće li Spaleti primeniti istu taktiku kao u Zenitu? Ima li Marota rešenje, dva imena u igri, kao čuvari klupe do leta?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Lućano Spaleti je odmah posle poraza od Bolonje imao sastanak sa upravom kluba. Bili su prisutni i Marota i Gardini, ne i Stiven Žang koji nije u Italiji, dok je prvi čovek sportskog sektora Ausilio bolestan.

Trener je dobio oročeno poverenje, do sledeće subote i utakmice u Parmi.

Kako pišu italijanski mediji ako ne dobije meč na "Tardiniju" njegova priča će biti gotova, iako ima ugovor do 2021.

Šta će učiniti Inter?

Mnogo je spekulacija, Konte sigurno neće odmah sesti na klupu, pa će verovatno klub naći neko privremeno rešenje od kraja sezone.

Ko bi mogao da dođe u obzir, teško je reći u ovom trenutku, jasno da će mnoga imena biti u igri, ali svakako da to neće biti trener za duži period. Odmah se pominje klupska legenda Zenga, ali postoji skepsa kod navijača, jedino što je bitno za Inter je da sačuva top 4 mesto i plasira se u Ligu šampiona. Jedno od imena je Esteban Kambijaso, legenda kluba, on je počeo trenersku karijeru kao pomoćnik Pekermanu u Kolumbiji.

Ono što je izgledalo izvesno pre nekoliko nedelja, sada više nije, serija loših rezultata, i sada petoplasirana Roma ima pet bodova manje, Milan četiri, Interu je na ruku išao sinoćnji remi na "Olimpiku".

Otkaz Spaletiju će skupo koštati klub, on zarađuje 4.5 miliona neto po sezoni, ako bude otpušten, Inter će do kraja ugovora morati da mu plati više od 20 miliona evra bruto. Njemu ovakve situacije nisu strane, u Zenitu je smenjen u martu 2014. dve godine je primao platu dok nije prihvatio ponudu Rome.

On insistira da ima uz sebe igrače i da će naći izlaz iz krize, ali ima malo vremena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 04.02.2019
16:49

Spaleti ima ugovor do juna 2020.Idu u minus max 4,5 mE sto Suningu ne znaci puno....

avatar
Mou Internazionale
Monday, 04.02.2019
12:28

Odmah otkaz njemu i Najgolanu!

avatar
amigo999
Monday, 04.02.2019
19:37

Kostao nas je sto je dao Zaniola + 23 mE za Najngolana...Vec se prica da Juve nudi 40 mE za njga...

avatar
Mou Internazionale
Thursday, 07.02.2019
11:30

Ja sam lepo rekao,da ce Zaniolo biti igracina pa su me prozivali.Das njega i para za igraca koji je na zalasku karijere.Stalno nam se iste greske ponavljaju iz godine u godinu

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 04.02.2019
10:41

Ako nemaju bolje rjesenje, onda da ne diraju Spaletija. Vjerujem da ce on ipak zadrzati klub u top 4, tim prije sto je konkurencija ocajna. Ipak, mislim da je ovaj Inter imao vece ambicije..

avatar
berberin
Monday, 04.02.2019
10:12

Peoduzili su ugovor sa covjekom koji ni prosle godine nike imao ni ideju ni igru,otjerao igrace poput banege jovete i karamoa koji jeobecavao,dao zaniola koji je dijete kluba i 25 miliona za jednu pijanicu koji je odsvirao svoje,a doveo panja vecina,znaci covjek je unistio klub a pri tome prosao je u ls na misice u zadnjoj tekmi,pa sta treba da se desi da maknu ovu neznalicu??

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.02.2019
09:39

Bilo bi zanimljivo da ih je (pre)uzeo novi-stari trener Bolonje:-D Doduse, taj sigurno ne bi hteo da bude samo do kraja sezone, ali, da bi bilo, bilo bi bas.