Spaleti: "Nisam u sukobu sa upravom Intera"

Autor: Beta Beta
nedelja 18.02.2018.
14:42
Izvor: Beta

Trener Intera Lučano Spaleti rekao je da nije u sukobu sa upravom tog fudbalskog kluba, ali da jedino uprava odlučuje da li će on ostati sa ekipom, preneli su italijanski mediji.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter je sinoć izgubio od Djenove sa 0:2 i ispašće iz prve četiri ekipe u Seriji A ako Lacio u ponedeljak pobedi Veronu.

Inter je pobedio samo jednom u poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, zbog čega su italijanski mediji spekulisali da bi Spaleti mogao da napusti klub.

"U dobrim sam odnosima sa članovima uprave ali to ne znači da ne analiziraju moj posao i da neće doneti neke odluke. Teško je suditi, pošto tokom sezone ima više promena trenera nego novinara", rekao je Spaleti za Rai Sport.

Inter je bio neporažen u prvih 15 utakmica u sezoni, ali je od pobede protiv Kjeva (5:0) 3. decembra pobedio samo jednom, odigrao osam nerešenih i izgubio tri utakmice.

Spaleti je rekao da njegova ekipa sinoć "nije toliko loše igrala", ali da joj je bilo teško da se vrati u meč posle autogola Andree Ranokije.

"Posle autogola, jasno je da će ekipi biti poljuljano samopouzdanje. Pokušali smo da ostanemo u utakmici, ali trebalo je da stanemo na loptu i smirimo igru. Imali smo nekoliko šansi, ali je autogol napravio mnogo problema. Sada smo krhki i to nam otežava da reagujemo na greške. Nema drugog rešenja nego da verujemo u potencijal ekipe, da ćemo se vratiti na pravi put i zadržati šanse za dobar plasman na tabeli", rekao je Spaleti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 18.02.2018
20:58

Pravi i Spaleti greske...svi prave nekada greske...ali verujem opet da ce zavrsiti na 4 mestu...Nisu zaboravili igrati Perisic,Kandreva,Galjardini....Dobri su to igraci, ali su totalno van forme....

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 18.02.2018
17:23

..nema sta da se zamheri Spaletiju jer igra sa onim sto ima,nadam se da je istina da Rafinja uma snage za 50-60 minuta,jer ako je spreman a sjedi na klupi dok ovi slujepci igraju onda mu je to veliki minus! Problem tima je sredina koja u tehnickom smislu ne moze da parira nikom,zato je doveden Rafinja koji cim udje napravi napredak al nije lako kad te trener ubacuje dok je rezultat negativan,nadam se da ce se Spaleti opametit i koristit Rafinju i Karamoa od starta..

avatar
petar8
Sunday, 18.02.2018
21:53

Pa nestavljam ja d'ambrosia na lijevog bocnog dok je dalbert zakovan za klupu. Jel moze biti losiji,nemoze!? Rafinha bi ihrao pa makara da nema snage da 30 minuta,jer je i takav klasa iznad ostalih panjeva u vezi. Igramo duge lopte a igrac od 1.70 nam je u napadu. Ko je pustio banegu,kondogbiju,jovetica i ostale...on snosi veliki dio odgovornosti po meni

avatar
amigo999
Monday, 19.02.2018
15:12

Eno mali Barbosa prve dve utakmice za Santos, dje golove na svakoj utakmici...Mi dajemo u zadnjih 8-9 samo ako protivnik da autogol...Sramota vise i skauti i treneri...://www.calciomercato.com/en/news/watch-on-loan-inter-striker-gabigol-turn-on-the-magic-once-again-40572...sinoc dao gol opet...

avatar
berberin
Sunday, 18.02.2018
15:58

Sve dok ti dambrozio igra lijevog beka pored klasicnog dalberta i dok ti galjardini i valero kreiraju igru tu nema srece,otjerao si banegu,maria jovetu a ostavio i doveo obe invalide,borha se vuce po terenu covek nema jos ni jednu asistenciju,a rafinja udje 20 min i pokaze kako se igra fudbal,najveci krivac je spaleti koji forsira italijane pa makar oni bili bez jedne noge!objavite mi komentar vec jednom ne znam u cemu je problem?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 18.02.2018
15:51

Klasicni inter...dovode igrace i onda ih zakuju na klupu i vise ne vide teren