Spaleti je gotov, Marotin predlog će razbesneti navijače!

Autor: Stefan Matić
subota 02.02.2019.
16:37
Izvor: Sportske.net

Nastavljaju se unutrašnje razmirice u redovima kluba sa Đuzepea Meace.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Lućano Spaleti je "mrtav čovek koji hoda", sva je prilika da iskusni Italijan neće biti na kormilu Intera sledeće sezone.

Naslednicima se svakodnevno bave italijanski mediji, želja je puno, ali realnost je nešto drugo.

Za sada postoje tri imena.

Želja navijača je naravno "Posebni" Žoze Murinjo, međutim Portugalac za sada ne pokazuje želju za povratak na "Meacu" iako često govori kako mu je najlepši deo karijere baš bio u Milanu.

Bivši trener Junajteda je za sada puka želja navijača, teško ostvariva i sa finasijskog aspekta.

Druga želja, o kojoj se već pisalo i već viđeni novi vođa "Neroazura" jeste nekadašnji kapiten i trener njima omraženog Juventusa - Antonio Konte!

Italijan je čak i posetio "Meacu" i gledao prethodni meč Intera, "šuška" se da je dogovoren posao sa njim po okončanju sezone. Svi znamo kako je uspeo da vaskrsne "Staru damu" u tandemu sa Marotom, šok-terapija je sada potrebna i klubu iz "crno-plavog" dela Milana.

I naposletku, želja numero tri - Masimilijano Alegri!

Masimilijano Alegri

Kalčomerkato piše da je "Pobesneli Maks" želja upravo Bepea Marote. S obzirom pod kakvim je pritiskom u Torinu, rana elimacija iz Kupa Italije, neubedljiva igra šampiona Italija - deluje da će ga jedino Liga šampiona ostaviti na "Alijanc" stadionu.

Čak i u slučaju da osvoji LŠ može doći do rastanka ljubavi koja traje od 2014. godine. Razlog - zasićenje.

Navijači nisu naročito oduševljeni ovim izborom, videćemo da li leto može konačno doneti mir u kući Intera i ko će biti čovek zadužen za isti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Saturday, 02.02.2019
20:12

Hahahaha, pa ako se neceg zasitio, onda je to italijanska liga. Pre ce u Real da ode na leto, jer ce i njima biti potreban novi trener. Tamo mu taman igraju Isko i Marselo koje toliko zeli. Za Inter je realno da dodje Konte i da napravi dobar posao iduce sezone. Narocito ako Juve promeni trenera, jer Konte uspeva u prvoj sezoni da uvede svoj sistem i napravi uspeh.

avatar
Mou Internazionale
Saturday, 02.02.2019
19:35

Žoze Murinjo!!!!

avatar
Oldboy
Saturday, 02.02.2019
19:24

Ko god samo da ovo sivilo prestane

avatar
Japanac
Saturday, 02.02.2019
18:34

Juve dovodi igraca iz Reala i nada se da ce osvojiti Ls, Inter dovodi igraca i direktora iz Juventusa i nada se da ce osvojiti skudeto...

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 02.02.2019
21:08

..dovodite kršinu od 35 godina i doveli ste deda Ronalda kao poslednji očajnički pokušaj osvajanja LŠ, a on igra ko moja baba Labuda, da nije bijele tacke bruka...al prima 30 milki boli vas briga!

avatar
Japanac
Sunday, 03.02.2019
13:04

Neko placa 100 miliona Ronalda i on je najbolji asistent i strelac dok neko placa Naigholan 40 plus Zaniolo i propao je zajedno sa Inter,ali onaj penal protiv Lazio mislim da je posvetio tebi 😂😂😂

avatar
Japanac
Sunday, 03.02.2019
12:57

Taj deda ima duplo vise golova i asistencije od vas Bog Icardi hahaha i zamisli 20 bodova vise na polusezoni od raspalog Intera...