Šou u Holandiji, Rus "opleo" po sudiji - Sledi istraga!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 08.04.2019.
22:35
Izvor: Sportske.net

Trener Vitesea je bio ogorčen po okončanju derbija sa PSV-om.

Beta/Geert Vanden Wijngaert
Beta/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Na početku sezone smo videli velike promene u holandskom Viteseu, dobro poznati Rus Leonid Slutski je posle Hal Sitija, CSKA Moskve i reprezentacije Rusije napravio novi korak u Erediviziji.

Međutim, zadnja utakmica sa PSV-om je itekako rasrdila Rusa koji nije imao ništa lepo da kaže o glavnom sudiji meča Serdaru Gozubjuku.

Naime, holandski arbitar je u derbi meč Eredivizije dosudio dva penala i direktan crveni karton protiv Slutskovog Vitesea i tako direktno uticao na konačni rezultat 3:3.

Kontroverzne situacije na meču su bile kod prvog gola Lozana iz penala, koji po mišljenju Rusa nije trebao da bude dosuđen zbog namere Meksikanca da simulira na najmanji kontakt sa golmanom Vitesea.

Druga situacija je bila kada je glavni sudija meča preinačio svoju odluku da dosudi penal domaćem Viteseu i promeni tu odluku u slobodan udarac za goste iz Ajndhovena.

FS Holandije je najavio istragu zbog izliva emocija od strane Rusa.

"On misli da je Bog i da su svih 21000 gledaoca došla njega da gledaju. U mojim očima, on je jedan od najgorih sudija ikada na svetu!", izjavio je Rus po zavšetku meča.

Ostatak intervjua po završetku utakmice možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke