Šou Davida Silve, Siti brojao do pet, Šefild odbija da odustane od Evrope

Autor: Milovan Longinov
sreda 08.07.2020.
21:00
Izvor: Sportske.net

Odigrano je prve tri utakmice večerašnjeg programa Premijer lige.

EPA-EFE/Martin Rickett/NMC
EPA-EFE/Martin Rickett/NMC

Povezane vesti

Mančester Siti je tradicionalno demolirao Njukasl rezultatom 5:0, Vest Hem je neprijatno iznenadio protiv Barnlija na svom stadionu - 0:1, dok je Šefild u nadoknadi srušio Vulvse za nastavak sna o Evropi.

Siti je odigrao mnogo bolje nego pre nekoliko dana kada je izgubio od Sautemptona, i može se reći da je Gvardiolin tim iskalio bes nad Njukaslom. Heroj je bio David Silva sa dve asistencije i prelepim golom iz slobodnjaka.

Najpre je Žezus iskoristio pas Davida Silve za 1:0 u 10. minutu, da bi već u 21. Marez posle asistencije De Brujnea povisio na 2:0.

Preostala tri gola pala su u nastavku igre, u 58. minutu je autogol postigao Fernandes, da bi potom na scenu ponovo stupio David Silva.

U 65. minutu je postigao prelep pogodak iz slobodnog udarca, a onda je zabeležio i svoju drugu asistenciju u nadoknadi vremena, kada je proigrao Sterlinga za 5:0.

Vest Hem je imao pravi zicer da na svom terenu overi opstanak, ali je Barnli po ko zna koji put pokazao da je najneugodniji tim u PL. Jedini pogodak za pobedu Barnlija postigao je Džej Rodrigez u 38. minutu.

I za kraj, veče je ulepšao neverovatni Šefild Junajted, koji jednostavno odbija da odustane od Evrope. Šefild je ugostio direktnog rivala Vulverhemtpon, borba je trajala do samog kraja, a onda je Igan u trećem minutu nadoknade doneo veliku pobedu domaćima.

Šefild je ovim trijumfom skočio na sedmo mesto sa samo bodom manje od Vulvsa i realnim šansama da se plasira u Ligu Evrope.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 08.07.2020
21:09

Ako cityu bude potvrdjena kazna junajted, celsi i lester definitivno u ligi sampiona, ostali vise nemaju sanse