Soton sprema ugovor za trenera

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.05.2018.
23:45
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi engleski "Telegraf", uprava "Svetaca" je pronašla rešenje za narednu sezonu.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Sautempton je praktično obezbedio opstanak, u poslednjem kolu im ostaje da odbrane bolju gol razliku u odnosu na Svonsi, kako bi i naredne sezone igrali u eliti.

Veliko pitanje je bilo kome će uprava poveriti posao za narednu sezonu, a izgleda da je Mark Hjuz dobio njihovo poverenje.

Hjuz je preuzeo ekipu od Maurisija Pelegrina, na korak je da ih zadrži u eliti i ako se ne desi neko čudo u 38. kolu, Velšanin će parafirati novu saradnju sa timom sa "Sent Merisa".

Uprava je oduševljena Hjuzom, posebno činjenicom da je podigao ekipu u vrlo kratkom roku i ukazaće mu poverenje, naravno pod uslovom da sve protekne prema očekivanjima u poslednjoj rundi, a planiraju da otpočnu pregovore sa velškim strategom upravo naredne nedelje, nakon utakmica sa Mančester sitijem.

Očekuje se da bivši trener Mančester sitija i Stouka dobije ponudu da u Sautemptonu ostane tri godine.

Podsetimo da je Sautempton minule sezone napravio veliku grešku, kada je odlučio da ne nastavi saradnju sa Klodom Puelom, već da na njegovo mesto postavi Pelegrina, bivšeg trenera Derpotivo Alavesa.

Pelegrino nije uspeo da se snađe u PL, ekipa je od stabilnog Premijerligaša došla do borbe za opstanak, a Puel je u međuvremenu preuzeo Lester i odveo ga na bezbednu poziciju na sredini tabele

Izgleda da ne žele više da pametuju, pa će Hjuz i naredne sezone sedeti na klupi "Svetaca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 09.05.2018
23:50

Strasno kakav je ovo trenerski lesinar Mark Hjuz fenomen je kako taj covek dobija sve ove poslove u PL i opstaje,Stouk je poslao u Cempionsip,na zalost Sautemptonu pod ovim covekom ne gine vise od 12-13 mesta sledece sezone uz Pardija najveca trenerska prevara Engleskog fudbala.....