Sosijedad napadao, Valensija pogodila i uz VAR - Pobedila za vrh tabele!

Autor: Milovan Longinov
utorak 29.09.2020.
20:57
Izvor: Sportske.net

Luda utakmica na Anoeti.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Fudbaleri Valensije pobedili su u gostima Real Sosijedad rezultatom 1:0 (0:0) u četvrtom La Lige.

Jedini pogodak na meču postigao je Maksi Gomez u 75. minutu. Ipak, ovaj meč obeležiće ludi trenutak u poslednjim sekundama kada je Sosijedad izjednačio posle karambola u petercu, ali je VAR "asistirao" i pokazao da je jedan igrač domaćih igrao rukom.

Real Sosijedad je večeras bio bolji rival, imao je više prilika i delovalo je da je samo pitanje trenutka kada će odbrana gostiju kapitulirati.

U 13. minutu Aleksander Isak je propustio najbolju priliku u prvom poluvremenu, bio je za malo neprecizan.

U drugom poluvremenu, domaći su nastavili da pritiskaju, da kruže oko gola, a i pored sjajnog Davida Silve, utisak je da im je nedostajao završni pas.

Ipak, u 75. minutu, kada se to nije očekivalo po svemu što smo gledali, usledila je strašna akcija Valensije, jedna savršena duga lopta na Hosea Gaju, koji savršeno pronalazi Maksima Gomeza u petercu - 0:1.

Sosijedad je morao da krene na sve ili ništa, usledila je opsada gola Valensije, gosti nisu izlazili iz šesnaesterca, i nekim čudom pobedili.

Trenutak odluke dogodio se u samoj nadoknadi, Sosijedad je dao gol, posle karambola, nekako je prešla lopta liniju, ali je u gužvi, posle sudara sa golmanom jedan igrač domaćih igrao rukom.

Valensija sada ima sedam bodova i ostaće na vrhu ukoliko Betis večeras ne pobedi Hetafe u gostima. Real Sosijedad je ostao na pet osvojenih bodova.

Baner 12
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke