Solskjeru, naoštri pero!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.03.2019.
10:46
Izvor: Sportske.net

Trener Mančester junajteda samo što nije potpisao životni ugovor.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

"Dejli mejl" danas prenosi, Mančester junajted samo što nije objavio informaciju da je Ole Gunar Solksjer potpisao novi ugovor sa klubom što će značiti da će Norvežanin i naredne sezone voditi ovaj tim.

Objava bi mogla da usledi već ove nedelje, kako napominju u pomenutom mediju, a u ponedeljak uveče je sve dogovoreno sa sadašnjim trenerom.

Sada i navijači Totenhema mogu da osete olakšanje pošto će Maurisio Poketino definitivno ostati i naredne sezone trener tog kluba.

Inače, Mančester junajted je trenutno četvrti u Premijer ligi, nalaze se na mestu koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone, a u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi su trenutno u četvrtfinalu nakon što su izbacili Pari Sen Žermen.

Ole Gunar Solskjer je pobedio na čak 14 utakmica od 19 koliko je na klupi Mančester junajteda nakon otkaza koji je dobio Žoze Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 26.03.2019
18:15

Sačekati sledeće tri utakmice u PL.Ako se ne upišu 9 bodova neka zašilji nešto drugo.Ili ćemo iduće godine ponovo biti oduševljeni ako osvojimo 4. mesto.Podsećam.na niz:7,4,6,6,2 i ove godine možda 5.Ovi kvalitetniji odlaze u klubove koji osvajaju titule.Naš Junajted će opet da kupuje restlove (Svajnštajger,Falkao,
DeMarija,Ibrahimović,Sančez).

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 26.03.2019
12:19

Interesantno, na ovom sajtu su pristalice Junajteda vec razocarani u Smigla i trazili su iskusnijeg trenera, takticki potkovanog. Da li opet sledi promena misljenja? Opet Smigl valja?

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 26.03.2019
14:26

Ne znam gde pronalazis te komentare?
I ne vredjaj coveka, nego mu zavidi na njegovom mladalackom izgledu, za (verovatno) razliki od tebe koji izgledas bar 5 godina starije nego sto jesi s obzirom koliko si opterecen raznim desavanjima u fudbalu, a i sportu globalno.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 26.03.2019
21:19

Kako gde pronalazim? Pa sami pisu, ja samo prenosim, pogledaj nakon eliminacije iz FA kupa sta su pisali za Smigla, naravno ako ne zatvaras oci pred onim sto ti se ne dopada.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 26.03.2019
16:11

Sarifall part 573727