Solskjerova dilema oko De Hee, povratak "odbačenih", koga poslati na Lukin Palas?

Autor: Stefan Matić
subota 19.09.2020.
13:34
Izvor: Sportske.net

Problemi za Norvežanin na svim poljima.

EPA-EFE/SHAUN BOTTERILL / NMC / GETTY IMAGES POOL
EPA-EFE/SHAUN BOTTERILL / NMC / GETTY IMAGES POOL

Povezane vesti

Kako deluje ovo transfer leto će biti jedno od za zaboraviti ako ste navijač Mančester Junajteda. Vudvord i saradnici su iz nedelje u nedelju gledali kako im želje završavaju drugde, dok će posao oko Sanča morati da sačeka naredno leto.

Danas "đavoli" igraju svoju prvu zvaničnu utakmicu u sezoni, Solskjerovi momci su imali dužu pauzu zbog obaveza u završnici LE. Engleski mediji javljaju da Norvežanin neće moći da računa na par glavnih igrača.

Prvo, postoji dilema koga između stativa. Da li dati poverenje De Hei koji je prošle sezone imao velikih propusta, ili konačno dati priliku povratniku Hendersonu.

U odbrani priliku će možda već od starta dobiti Dalo, Van Bisaka nije u najboljoj kondiciji. Englez je imao obaveznu samoizolaciju u trajanju od 14 dana po povratku sa odmora u Dubaiju.

"Đavoli" će verovatno ovaj meč krenuti bez, makar na početku, Pogbe i Fernandeša. Dvojac je tek početkom nedelje krenuo sa treninzima, Pogba je imao i korona virus dok Portugalac navodno nema dovoljno snage za čitavih 90 minuta. Njegovo mesto bi tako zauzeo Džesi Lingard, dok se očekuje da priliku od starta dobije Van de Bek.

Lingard

Ne treba očekivati ni Grinvuda koji je takođe skoro priključen treninzima prvog tima posle sramotnog ponašanja po debiju u dresu reprezentacije Engleske.

Videćemo da li bi Palas mogao da iskoristi ova iznuđena rešenja i još jednom uzdrma "Old Traford" kao na početku prošle sezone kada su slavili rezultatom 2:1 u Mančesteru.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Saturday, 19.09.2020
15:10

Henderson na gol zamjena Romero ,De Geu odmah proslediti u Rudar iz Pljevalja i to da bude rezerva,ali ni to nece pomoci ako igra Lingard.