Solskjerov novi problem, izribao napadača pred svima! Bez Pogbe se može, vraća se Rio?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.04.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Junajted kao televizijska novela, puno obrta, sada Solskjer ima isti problem kao Murinjo. Klub pokušava da imitira Ajaks?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Solskjeru se praktično dešava isto što i Murinju. Novi igrač sa kojim ima problem, posle Pogbe je Marsijala. Norvežanin je izribao Francuza zbog nezainteresovanosti prilikom zagrevanja, nepoštovanja prema kondicionom treneru. Marsijal je tvrdio da ga bole leđa, ali to nije prošlo kod Solskjera.

Problem je što je nesumnjivo talentovani napadač ponovo daleko od forme iz prvog dela sezone, kao da je povukao ručnu kada je zaradio novi petogodišnji ugovor.

Murinjo je čak hteo da ga proda prošlog leta zbog ponašanja, setimo se da je kasnio pet dana na povratak u Ameriku posle rođenja deteta, ali na kraju je ostao, iako je bilo interesovanja najvećih klubova na svetu.

Pogba je kontantan problem, Pol Skols kaže da se njegov odlazak, kako sada igra, ne bi osetio i da su mnogo bolji igrači napuštali Junajted, pa je klub to uspevao da amortizuje.

Skols je podsetio da Pogba već ima 26 godina i da se tu više ne može govoriti o nekoj nezrelosti i sličnim stvarima.

Na kraju, jedna dobra vest za navijače "Đavola", Riju Ferdinandu je ponuđena uloga sportskog direktora čime bi se nastavio proces povratka bivših igrača u klub.

Prema tim informacijama, Ferdinand bi bio prvi sportski direktor u istoriji, on je ranije odbio Glejzere kada je bord u pitanju zbog obaveza. Trenutno radi kao komentator, a uspešan je u biznisu u modnoj industriji, osim toga drži restoran.

Rio je bio u Junajtedu od 2002. punih 12 godina, osvojio sve, sa Solskjerom je bio saigrač pet godina, imaju odličan odnos. Junajted bi da profitira od svojih legendi, na sličan način na koji je to učinio Ajaks sa Overmarsom i Van der Sarom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Solskjerove bebe
Tuesday, 30.04.2019
16:51

Roy Keane za sportskog direktora,velik autoritet i plus moze ovim manekenima i deristima bukvicu ocitat....uff mogu im samo face zamislit kad bi ovaj na njih kreno hahhahaha

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 30.04.2019
19:05

A Stam i Vidic da gledaju popreko igrace na treningu :D

avatar
sasa lesa
Tuesday, 30.04.2019
16:39

Eto, kukali ste na Murinja a sad se sve opet ponavlja. Igrači su problem a ne trener.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 30.04.2019
11:16

Kako ovi igraci sprdaju Junajted, uzmu im ogromne pare za ugovor a ona se glupiraju i vuku kao mrcine. Nije Junajted ta velicina da igraci ginu i grizu za dres i grb na njemu.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 30.04.2019
23:01

A celzi jeste? 😂

avatar
Mangus
Tuesday, 30.04.2019
11:03

A sta ocekivati kada klinac od 23 godine dobije ogromnu lovu? Malo nas bi odolelo iskusenju. Imas 22,23 godine, zarađujes grdne milione... Malo je glava koje ne bi poklekle.
To vazi za sve sportove, nista bolja nije kosarka ili bejzbol, ili sta ja znam.

avatar
jv
Tuesday, 30.04.2019
10:41

Rio je pravo rešenje, zvezdice poput Pogbe i Marsijala će lansirati preko La Manša.