Solskjer želi novo čudo na Kamp Nou!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.04.2019.
19:55
Izvor: Beta

Kao igrač je uspeo u tome u finalu Lige šampiona pre 20 godina na istom mestu, hoće li sada kao trener?

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da je u fudbalu najbitnija vera, kao i da njegov tim vođen nedavnim rezultatima veruje da može do preokreta nad Barselonom i plasmana u polufinale Lige šampiona.

"Vera je jedna od najbitnijih stvari u fudbalu. Ceo svet ima talenat, ali mi smo videli protiv Pari Sen Žermena da možemo da načinimo preokret posle poraza od 2:0, i to protiv jednog od najboljih timova na svetu. Barselona je jedan od najboljih timova na svetu u poslednjih deset godina, što znači da ćemo morati da uradimo mnogo da dođemo do preokreta, ali mi smo već pokazali da to možemo da uradimo", rekao je Solskjer.

Mančester junajted je prošle srede na stadionu Old Traford izgubio od Barselone s 0:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a sutra ih u Kataloniji očekuje revanš.

Ekipa Ole Gunara Solskjera uspela je da preokrene u osmini finala protiv PSŽ-a, kada su na svom terenu izgubili sa 0:2, ali su u revanšu u Parizu slavili sa 3:1.

"To što se dogodilo u Parizu će nam svakako pomoći u utakmici protiv Barselone, medjutim, igrati protiv Barselone na Kamp nou nije baš najsrećniji zadatak... Verujemo ipak da možemo da okrenemo stvari u našu korist, a nedavni rezultati idu nam u prilog", rekao je Norvežanin.

On je kazao da njegov tim u prvom meču nije uspeo da uspostavi terensku kontrolu nad utakmicom, iako je u nekim trenucima imao veći posed lopte, kao i da je to jedna od stvari koja mora da bude bolje u sutrašnjem duelu.

Revanš utakmica izmedju Barselone i Mančester junajteda igraće se sutra od 21 sat na stadionu Kamp Nou.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Catalá
Monday, 15.04.2019
20:19

Posle ove utakmice biće: 'Ole's at the grill!'

avatar
Paklena pomorandza
Monday, 15.04.2019
20:13

I ja...ali malo morgen....i nek ti opet Jang igra desni bek.

avatar
Rise up
Monday, 15.04.2019
20:07

Nisu izgubili 5:0,taj jedan gol se stize. Aktivan je rezultat ali Barsa je u ovom trenutku dva nivoa iznad Mancestera, iako Barsa ne igra nista posebno.

avatar
P. S.
Tuesday, 16.04.2019
11:27

Jedini koji može da ih spusti sa dva nivoa iznad na bar nivo ispod je Valverde, a da li će u tome uspeti ostaje da se vidi.