Solskjer veruje u top 4, a šta kaže o Pogbi i De Hei?

Autor: Beta Beta
petak 26.04.2019.
21:02
Izvor: Beta

Problemi za Solskjera...

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da njegova ekipa i dalje ima šanse da bude medju najbolje četiri u Premijer ligi i dodao da veruje da će Pol Pogba i naredne sezone biti na Old Trafordu.

"Ovo je bila emotivna sezona za klub jer je na polovini promenjen menadžer. I dalje smo u trci za top četiri, a fokus sada mora biti na Čelsiju. Ako odigramo dobro, a znamo da možemo i znamo da su umorni, neće nas zanimati što ima još tri utakmice do kraja", rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.

Fudbaleri Junajteda u nedelju gostuju Čelsiju u utakmici 36. kola Premijer lige.

Junajted je trenutno šesti na tabeli sa 64 boda, odnosno ima dva boda manje od Arsenala, a tri od Čelsija.

Norvežanin je prvih 12 utakmica na klupi Junajteda završio bez poraza, ali je izgubio četiri od poslednjih šest.

"Premijer liga se promenila. Kada sam ja igrao, bili smo samo mi i Arsenal. Sada je šest timova koji se bore ili počinju sezonu verujući da mogu do trofeja", rekao je on.

Fudbalera Junajteda Pola Pogbu mediji povezuju s prelaskom u Real Madrid, ali je trener Mančestera danas ponovio da veruje da će Francuz, koji ima ugovor do 2021, ostati na Old Trafordu.

"Ništa se ne može garantovati u fudbalu, ali mislim da će Pol biti ovde i sledeće sezone", rekao je Solskjer.

On je, takodje, potvrdio i da će golman David de Hea biti na golu protiv Čelsija uprkos teškom periodu u poslednje vreme.

"Verujem mu, on je jedan od najboljih igrača Junajteda u poslednjih šest ili sedam godina. Igraće na sve tri preostale utakmice", rekao je menadžer Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 26.04.2019
21:10

Kaze da su nekad bili samo oni i Arsenal. Pa i danas je tako, samo sto su Liverpul i Siti.

avatar
Man united
Saturday, 27.04.2019
09:07

Не лупај. Нису они нешто значајно јачи од нпр Тотенхема и Челсија. Поготово није Ливерпул. Водећа шесторка никад јача и уједначенија. Једино што и Солшер мало претерује. Био је и Ливерпул уз Манчестер и Арсенал, само што и нису били нека велика претња. Касније им се прикачио и Челси.

avatar
3x3
Sunday, 28.04.2019
11:48

Posto lupam, onda mi objasni kako to da razlika od 20 poena izmedju 2 i 3 nije velika? Od 3 do 6 jesu izjednaceni, a ovaj dvojac na vrhu je kilometrima daleko.