Solskjer već zna? Čeka ga "Keni Dagliš" scenario?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.01.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net

Norvežanin veruje da će mu se desiti isto što i legendi Liverpula.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer ne bi trebalo da se plaši za svoj posao, do leta.

Iako Norvežanin ističe da klub ima puno poverenje u njega, čini se da je navijačima dosta, oni će izraziti svoj protest, na meti su vlasnici porodica Glejzer, ali i Ev Vudvord koji je lošim transferima uveo Junajted u problem.

Ali, vlasnici se ne osvrću, mada bi, ako se očajne partije nastave i ako Junajted ne uradi ništa u kupovima do kraja sezone, i ne izbori Ligu šampiona, mogli da postupe kao Liverpul 2012.

Naime, Solskjer se poverio prijateljima da ne veruje da će dobiti tri godine, poput Klopa da napravi ekipu za trofeje i boji se "Keni Dagliš" scenarija.

On ima kredit iz igračkih dana, oni najvatreniji ga i dalje podržavaju, na kraju učestvovao je u najboljem periodu u istoriji kluba, ali slično je sa Daglišom koji je jedan od najvećih igrača u istoriji Liverpula.

"King Keni" je dobio šansu, sproveo čišćenje ekipe posle Beniteza, doveo nove igrače, ali nije dobio vreme, 2012. je ustupio mesto Rodžersu, kasnije je stigao i Klop.

Solskjer se boji slične stvari, da posle godinu i po mukotrpnog rada da se oslobodi teškog nasleđa i promoviše mlade igrače, neko drugi na tome profitira.

Današnji mediji u prvi plan ističu Gareta Sautgejta koji nije u dobrim odnosima sa Fergusonom, ali se Ser Aleks ne pita ništa. Naime, sadašnji engleski selektor bi rado preuzeo klupu Junajteda posle EP, u klubu su impresionirani njegovim radom sa mladima, Sautgejt je neumoran, nije samo selektor, regularno gleda i mečeve mlađih kategorija, ima veliki uticaj na promenu mentaliteta engleske reprezentacije i to je ono što bi moglo da ga dovede na klupu "Đavola".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 26.01.2020
16:27

Da ima i malo morala otisao bi sam sa klupe

avatar
Darko0071
Sunday, 26.01.2020
16:02

Sautgejt I nije tako losa ideja..mada nebi krivio Olea jel on stvarno je najmanje kriv za ovu situaciju,jel je tim ocaj I protracena dva prelana roka,trebali su prosle god dovesti zamenu za lukakua a ove zime bar Bruna.

avatar
Nemanjici
Sunday, 26.01.2020
15:24

E sa njim ce da se usrece do mojega

avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 26.01.2020
13:42

Sautgejt da bude trener Junajteda katastrofa,ove stipse od Glejzera gledaju samo da je jeftiniji,Alegri je pravo rjesenje covjek ima mozak.

avatar
PELEEE ManU
Sunday, 26.01.2020
13:05

Nije problem u Solskeru,nego u rukovodstvu. On je iznio spisak zelja za kupovinu igraca kada je stigao na klupu ali rukovodioci su mu uskraili budzet,uspjeo je da dovede 4 igraca koji vremenom opravdavaju kroz igru. Ako misle da spasu sto se spasiti moze po meni bi trebali da dovedu jos 4 igraca kao sto su Verner,Fernandes R.Dias i jos jednog veznog i da osvjeste Pogbu i da mu dokazu da nije deriste. Da se oslobode Freda,Baija,Lingarda i Roha kako bi dopunili budzet

avatar
PELEEE ManU
Sunday, 26.01.2020
12:58
avatar
Red blood
Sunday, 26.01.2020
12:12

King Keni je dovodio pogresna pojacanja,koja su se pokazala kao promasaji,skoro svi od njih.
Tako da je apsolutno zasluzeno smenjen.
U fudbalu nema mesta za sentiment.
Drugo,sto se Junajteda tice,izgleda da Solskjer opasno luta,ali cini se da mu ni ne dovode pojacanja po ukusu.
I za kraj,vlasnicima Junajteda i Wudvordu i odgovara da dovedu nekog ko nije u dobrim odnosima sa Ser Aleksom,jer je jasno da hoce da ga apsolutno sklone iz svake veze sa Junajtedom.
Ako gresim..neka ide na moju dusu..

avatar
2012/2013-2019/2020
Sunday, 26.01.2020
11:03

Evo novog bisera. DaLglis, ne Daglis.