Solskjer prozvao Liverpul, navijačima nije do smeha, ko će potrošiti 350 miliona evra narednog leta?

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 20. oktobar 2019.

  • 10:17

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Solskjer kao da ne shvata ozbiljnost situacije, u Junajtedu sve više pristalica mišljenja da neko drugi treba da sprovede revoluciju...

Solskjer prozvao Liverpul, navijačima nije do smeha, ko će potrošiti 350 miliona evra narednog leta?
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Junajted danas dočekuje Liverpul, imaju dosta razloga da budu zabrinuti pred meč sa liderom i najvećim rivalom. Položaj na tabeli je očajan, Liverpul je u velikoj formi, Soslkjer još ne zna na koga će moći da računa.

Sigurno je da izostaje Pogba, povreda De Hee nije tako ozbiljna kako se činilo u prvi mah, videćemo ipak da li će Španac danas biti na golu. Oporavio se Marsijal, Šo je i dalje rovit, mada bi mogao da se pojavi danas na terenu.

Solskjer je bocnuo Liverpul.

"Sigurno je da nećemo čekati 30 godina na novu titulu", kaže Norvežanin, ali navijačima nije do prepucavanja.

Sa Apenina stižu vesti da Alegri čeka i da bi vrlo lako mogao da već naredne nedelje sedne na klupu.

Naime, Italijani veruju da Junajted gubi strpljenje jer nema nikakvog napretka i da je klub spreman da uloži veliki novac narednog leta u nove igrače, ali da postoje jasne sumnje u pogledu toga kako bi Solskjer raspolagao novcem.

Naime, mnogi se pitaju kako mu posle ovakvih rezultata poveriti 300 miliona funti. On ima na meti Saula Nigeza, Medisona, Musu Dembelea, ali mnogi veruju da bi Alegri prvo doveo još jednog štopera, platio svetski rekord za Kulibalija, da bi uticao na to da Mandžukić prihvati ponudu u januaru i bio spreman da privuče neku veliku zvezdu, ali i ohrabri Pogbu da ostane u klubu.

Prokazani Lučano Mođi smatra da je Alegri rođeni pobednik, da bi za dve godine stvorio tim za titulu u PL. On dodaje da je posmatrajući ostale Junajtedove trener od odlaska Fergusona, pogotovo Solskjera i Mojesa jasno da bi Alegri bio ogroman skok napred.

"On pobeđuje, oni ga kritikuju, on i dalje pobeđuje. I u Engleskoj je pritisak veliki, ali Maks odlično podnosi takve situacije
", dodaje Fabio Kapelo.

U svakom slučaju, Alegri ima ambiciju, ali želi ili da što pre preuzme klupu, kako bi izvukao nešto iz ove sezone, ili da sačeka leto. U svakom slučaju njegova senka je nad Solskjerom, za koga mnogi smatraju da ne shvata ozbiljnost situacije, ali i da je zavarao klub serijom pobeda prošle sezone i da nije materijal da vodi Junajted.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari