Solskjer priznao, ovo je najgori Junajted, hoće li ga to koštati posla?

Autor: Beta Beta
nedelja 17.03.2019.
11:34
Izvor: Beta

Norvežanin nije mogao biti zadovoljan eliminacijom u FA kupu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je poraz njegove ekipe od Vulverhemptona u četvrtfinalu FA kupa veliki korak unazad.

Junajted nije sinoć uspeo da se plasira u polufinale FA kupa, pošto je kao gost izgubio od Vulverhemptona sa 1:2.

To je prvi put da je Junajted pretrpeo dva vezana poraza, otkako je u decembru preuzeo tim. Mančester junajted je prošle nedelje izgubio od Arsenala u Premijer ligi.

"Ovo je bila naša najlošija igra. Počeli smo suviše sporo i oni su imali inicijativu. Nismo imali dobar i brz posed lopte, ovo je razočaravajuće", rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.

Junajted je postigao gol u petom minutu nadoknade vremena, kada je strelac bio Markus Rašford.

"U prvom poluvremenu smo imali dominaciju sa loptom, ali to ne pomaže ako je izgubite i dozvolite im kontranapad. Ovo je veliki korak unazad, najviše zbog kvaliteta dodavanja i poseda. Imali smo dobar niz rezultata, a sada imamo dva poraza. Protiv Arsenala jednostavno nismo mogli da postignemo gol, ali ovo je bilo zaista loše", dodao je Solskjer.

Norveški trener dodao je da ekipa mora da da sve od sebe posle reprezentativne pauze, pošto se bori za četvrto mesto na tabeli koje vodi u Ligu šampiona, ali i jer igra u četvrtfinalu tog takmičenja protiv Barselone.

Upitan da li poraz od Vulverhemptona može da ugorozi njegove šanse da potpiše trajni ugovor sa Junajtedom, Solskjer je odgovorio: "Ovde sam do leta, imamo za mnogo toga da igramo, u ligi i u Ligi šampiona", naveo je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ser Keba
Monday, 18.03.2019
13:35

Za promenu neko ko ne trazi opravdanja u sudijama, losoj sreci i u vetru (nisam mogao da verujem), nego realno prizna ogranicenja i losu igru svog tima.

avatar
mrancic
Sunday, 17.03.2019
17:16

Alegri.Sa Matićem i Pogbom nema brzog fudbala.Potrebna je promena filozofije kluba i da su načisto sa navijačima:Hoće li borbu za trofeje i kvalitet igre ili su važne samo finansije.I mora da se postavi sportski direktor.Ovo sada je mora i bruka koja traje 5 godina.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 17.03.2019
13:29

Dosta su se provlacili, kako sutnu na gol tako ga daju, medjutim cim nestane ta sreca Smigl nema plan B, takticki je mnogo tanak. Cak je i Murinjovu taktiku kopirao par puta, jednostavno lik nije inovativan.

avatar
Hajduk United
Sunday, 17.03.2019
20:36

I kao takav nosi osmijeh svima