Solskjer postavio cilj

Autor: Beta Beta
sreda 03.04.2019.
12:55
Izvor: Beta

Norvežanin govorio za medije nakon poraza od Vulverhemptona, ovo je njegov cilj za tekuću sezonu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je njegovoj ekipi potrebno pet pobeda u poslednjih šest utakmica, kako bi završila među četiri najbolje u Premijer ligi.

Junajted je sinoć izgubio od Vulverhemptona sa 1:2 ostao je peti na tabeli sa 61 bodom, koliko ima i četvtoplasirani Totenhem. Arsenal na trećem mestu ima 63 boda, a šestoplasirani Čelsi ima 60. Junajted je, međutim, odigrao utakmicu više od ta tri londonska kluba.

"Bilo nam je potrebno 15 bodova iz sedam utakmica, a sada je 15 bodova iz šest, pa nemamo mnogo prostora za poraze. Teže je nego što je bilo, ali imamo dobar tim pa će i našim protivnicima biti teško protiv nas", rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.

Junajted će četiri prvenstvene utakmice igrati na "Old Trafordu", protiv Vest Hema, Mančester sitija, Čelsija i Kardifa, a na gostovanjima protiv Evertona i Hadersfilda, koji je već ispao iz lige.

Liverpul je prvi na tabeli sa 79 bodova, a dva manje i utakmicu manje ima Mančester siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.04.2019
23:13

Junajted nema nikakve sanse a mi smo najrealniji da kao drugi izvisimo za top4 ali mi imamo LE gde ne bi trebalo da bude problema.

avatar
David Veskov
Wednesday, 03.04.2019
15:24

Pametan je Solsker zna da ce da izgubi od City

avatar
Wizard08
Wednesday, 03.04.2019
13:41

Arsenal je zagarantovan po meni u top 4,posle njih najvise sanse ima totinhem.ako mancester hece ls mora da dobije city ,a to mi se bas svidja i totinhem ima razlog da gine na terenu ,ali ostale utakmice su mu znatno lakse .a celsi ima jos dva teska bas teska derbija tako da ni on nema neke sanse .sudim po rasporedu

avatar
Wednesday, 03.04.2019
13:04

Да је неко понудио ову ситуацију почетком сезоне или пре 3 - 4 месеца... Надам се да ништа неће бити трагично и ако не будемо у 4 екипе на крају сезоне.