Solskjer otkrio planove Junajteda, novi ugovor na stolu za fudbalera!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 28.12.2020.
16:09
Izvor: Sportske.net

Urugvajac opravdao poverenje na Old Trafordu.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Iskusni urugvajski napadač Edinson Kavani mogao bi uskoro da produži ugovor sa Mančester junajtedom u koji je stigao u oktobru, otkrio je menadžer "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer.

Uprkos čestim problemima sa povredama najiskusniji napadač velikana sa "Old Traforda" opravdao je očekivanja rukovodstva kluba, tako da se izvesno neće zaustaviti na samo jednoj sezoni.

"Edinsonu je ostalo još nekoliko godina i ništa ne bih dodao. Ima veliki uticaj na igru i uživa moje ogromno poverenje" - rekao je Solskjer.

Dodao je da je najbolji strelac u istoriji PSŽ-a definitvno starter.

"Možemo klasifikovati igrača po kvalitetu ili nečemu drugom. Verujem mu i verovatno će više početi utakmica od starta nego li sa klupe" - rekao je norveški trener.

Otkrio je da ga je po dolasku u klub Kavani prvo pita da prigrabi sedmicu, dresu koji su nosili najveći fudbaleri u istoriji kluba.

"Nisam imao sumnje da će umeti da se nosi sa njom" - rekao je Solskjer.

Podsetimo, Kavani je prošle nedelje golom protiv Evertona na Gudisonu obezbedio Junajtedu plasman u polufinale Liga Kupa, dok je krajem novembra sa dva gola bio najzaslužniji za preokret u Sautemptonu u meču Premijer lige.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke