Solskjer ne odustaje, i večeras čovek od 90 miliona na klupi, jedini izlaz Serija A?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.02.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Solskjer i Sari će se držati svojih šema i večeras u derbiju pete runde kupa. Ima li izlaza za Belgijanca?

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Sigurno derbi pete runde engleskog kupa, igra se večeras, Čelsi dočekuje Junajted, Sari je u nevolji, eventualna eliminacija bi bila početak kraja.

Sa druge strane Solskjer je doživeo prvi poraz od kada je zamenio Murinja, a eventualno ispadanje iz kupa, s obzirom na to da je na pragu eliminacije iz Lige šampiona bi ostavilo "Đavole" bez šanse za trofej.

Sari danas neće eksperimentisati, niti promeniti svoje namere, sa Žorginjom kao plejom, ponovo je Kante van pozicije, a iza Iguaina bića Azar i Vilijan.

Solskjer ima probleme, nema Lingarda i Marsijala, ali Sančez se izgleda oporavio, pa će Rašford predvoditi napad. To još jednom uverava da za Lukakua od odlaska Murinja nema mesta, on je počeo tek svaku treću utakmicu kod Solskjera i sada je jasno da će najverovatnije potražiti drugi klub.

Od jutros ga mediji dovode u vezu sa Juventusom, ponovo se pominje zamena za Dibalu, navodno je i želja Belgijanca da ode u Torino, međutim, to su sve nagađanja. Jednostavno, Junajted će teško vratiti 90 miliona evra uloženih u Belgijanca, a moguće je da ga eventualno zamene za Ikardija što je jedna od varijanti koju će navodno ponuditi Inter.

Šta će od svega biti, videćemo, tek u ovom trenutku Lukaku je izgubio mesto u timu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kzs.mufc
Monday, 18.02.2019
12:41

Tako je bre. On je jednostavno los igrac. Koliko me je puta nasmejao,hvala mu.gram mozga nema.svaka cast kako su nam ga uvalili. Daj boze da je istina to sto pisu. Da ga se rese.i njega i DZESIJA LINGARDA,Janga,Mate.

avatar
Stretford END 1878
Monday, 18.02.2019
15:48

Znam druze, cesto ni ja nisam zadovoljan partijama navedenih, ali Real je napravio istu gresku, rasprodavsi rezervne igrace, sad su klub za podsmeh, poznaju klub, nemaju velike plate i zamisli kad bi odjednom svi otisli? Imamo trenutno tri igraca be ikakve koristi. Sancez, Roho, Darmijan. Njihove plate su na teretu kluba.

avatar
Stretford END 1878
Monday, 18.02.2019
23:48

Da druze, ali zar cemo osvojiti titulu sa Sancezovim golovima iz Arsenala?! Sve dok je tako drazi ce mi biti Lingard koji nesto i uradi za razliku od Sanceza.

avatar
Misosesic
Monday, 18.02.2019
20:14

Ako je Real klub za podsmeh sta ste onda VI?Real igra nokaut LS a sta VI igrate FA cup i to do večeras.Od rezervi Real je prodao Moratu i koga jos?A taj Morata se nešto i nije pokazao u Celziju.

avatar
kzs.mufc
Monday, 18.02.2019
19:04

Alexis Sancez je igrac iz TOP klase igraca.kao sto su de gea,Pogba.Sto ste se odrekli njega a jedan Lingard,meni licno najgori igrac UTD-A.igra.
U Arsenalu je davao 30komada.jel se neko toga seca? Kod Murinja igrao po malo i bio ocajan,kao i svi drugi.Meni licno on ne bi izlazio s terena 90minu. Lukaku i Lingard nikad nisu znali..alexis je doktor fudbala .bar je bio.ovi to nisu nikad.