Solskjer nakon poraza u derbiju o "pozitivnim stvarima"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 19.01.2020.
20:23
Izvor: Sportske.net

Norvežanin zabeležio poraz u derbiju Engleske.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted nije uspeo da ponovi iznenađenje iz prvog dela sezone kada su uspeli da otkinu bod Liverpulu.

Ovog puta na "Enfildu" Klopovi puleni su slavili sa 2:0, ali može se reći da su gosti pružili dobar otpor.

"Igrači su dali sve od sebe. Malo smo sporije ušli u utakmicu, ali zadnjih 25-30 minuta smo imali dobar presing što ih je nateralo da se povuku nazad. Jedino sam razočaran što su nam dali gol iz kornera i poslednje šuta na meču, ali bilo je i dosta pozitivnih stvari", izjavio je Solskjer za Skaj Sport po kraju meča.

Norvežanin je takođe potvrdio da Markusa Rašforda čeka duža pauza i kako će gledati da do kraja januara poboljšaju svoj sastav.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Monday, 20.01.2020
09:29

Slazemo se Solšere, ono juče je bio pravi derbi :)

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 19.01.2020
22:42

Ma da, bitno da su se oni povukli nazad, to je bitno, a to sto oni imaju 64boda, duplo vise od nas to nije bitno. E Fergusone Fergusone ko vodi klub

avatar
mrancic
Sunday, 19.01.2020
22:28

Kupuj veznog i špica i odmaraj De Heu ako možeš da spaseš kožu.Danas Junajted nije mogao da pobedi ali sa ovim timom još je i dobro prošao.Evo Šo po ko zna koji put povređen.Loš tim kondicionih trenera i lekara.Da li misle da se polako podižu videće se do kraja januara.Ne mogu da verujem da ne mogu da imaju bolje vezne od Hendersona i Čemberlena.Više se tu radi o sistemu igre i u treniranosti.Ali svaka čast.

avatar
Bambulica
Sunday, 19.01.2020
22:00

Jedina pozitivna stvar je što je popio SAMO dva komada :-).
I treba biti ponosan na svoju ekipu.

avatar
Adi237
Sunday, 19.01.2020
22:32

A vi da se zahvalite ovim klovnovima u upravi junajteda sto ne znaju dovest igraca mjesto da su doveli fernadesa i dembelea i docekali ovaj derbi jaci oni jos vise osakaceni povredama hoce da igraju derbi..porazna je cinjenica u kakvom je sastavu igrao junajted i koliko njih treba otjerati iz kluba ali dok ne odu vlasnici i wudvord junajted ce i dalje da tone. Steta volio bi da smo doveli fernandesa i dembelea i da se odigra derbi ovako to nije licilo na derbi jer junajted u ovakvom sastavu je preslab.