Solskjer izabrao najboljih 11, ko će od njih igrati u četvrtak protiv Partizana?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.11.2019.
12:45
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za prvu današnju utakmicu u okviru 11. kola Premijer lige.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Današnji program otvaraju Bornmut i Mančester junajted, a njihov duel počinje u 13 časova i 30 minuta.

Biće ovo četvrto uzastopno gostovanje ekipe sa Old Traforda, kojoj je sve krenulo nabolje posle pobede nad Partizanom u Beogradu (1:0), prošlog četvrtka u trećem kolu Lige Evrope.

Od tada, Junajted je savladao Norič sa 3:1 u Premijer ligi i Čelsi sa 2:1 u Karabao kupu, sve u gostima.

Za današnju utakmicu Ole Gunar Solksjer ponovo nije mogao da računa na povređenog Pogbu, kao ni na Šoa, Tuanzebea, Matića, ali od igrača sa kojima u ovom trenutku raspolaže, izabrao je najjaču postavu.

Možete da je vidite u prilogu, a za očekivati je da u četvrtak, kada na Old Traford stiže Partizan, bude određenih promena. Po svemu sudeći, tada će se Solskjer ponovo odlučiti za Vilijamsa i Garnera, koje je posebno pohvalio posle pobede u Humskoj. Njih dvojica danas će čekati šansu sa klupe za rezerve.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 02.11.2019
14:08

Samo su 3 igraca promenjena u odnosu na kup utakmicu(ne racunam golmana) i onda neko dodje i napise odrali smo Celzi sa drugim timom🤣🤣

avatar
The Red Army
Saturday, 02.11.2019
18:45

Aj ne lazi bas sam pratio komentare niko to nije napisao, pisali su da nije prvi tim ali niko nije napisao da smo ih dobili sa drugim timom, lampard je rotirao jos vise ali to je njegova odluka🤷‍♂️ i promenjena su 4 igraca, bez golmana, ali to je to, to nam je i prvi i rezervni sastav 😂