Solskjer iskren i samokritičan posle novog kiksa

Autor: Beta Beta
utorak 14.07.2020.
18:17
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da njegova ekipa nije zaslužila pobedu protiv Sautemptona.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajted je sinoć odigrao nerešeno 2:2 sa Sautemptonom, koji je na Old Trafordu izjednačio u šestom minutu nadoknade vremena.

Mančester junajted je propustio priliku da se popne na treće mesto na tabeli, a sada je peti sa 59 bodova, koliko ima i Lester na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona. Trećeplasirani Čelsi ima 60 bodova.

"To je najgori trenutak da primite gol, ali to se dešava u fudbalu. Moramo to da prihvatimo pošto smo i sami na takav način pobedjivali u mnogim utakmicama. To je sve deo lekcije za naš tim, koji je veoma razočaran, pošto smo mislili da smo već osvojili tri boda", rekao je Solskjer.

"Ali, verovatno nismo zaslužili tri boda. Oni su igrali dobro. To je fizički veoma dobro spremna ekipa. Nismo uspeli da uspostavimo ritam prilikom dodavanja, posebno kod 2:1, ali smo napravili šanse i u pojedinim trenucima igrali fantastično", dodao je on.

Trener Junajteda rekao je da ne veruje da je kasno primljen gol rezultat umora ekipe.

"Mislim da smo imali dovoljno vremena da se oporavimo. Ovo je bio jedan od onih dana kada nismo iskoristili šanse, a protivnik svoje jeste na kraju", naveo je on.

U sledećem kolu Junajted će u četvrtak igrati u Londonu protiv Kristal Palasa.

baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 17.07.2020
11:01

Одбрана шупља, тренер који је изгубио компас. Таман кад имамо шансу да направимо искорак он киксне. Ако и некако уђемо некако у ту КП треба одмах у преговоре са Пилетином. Немамо ми толико лоше играче већ тренера који ме зна да синхронизује тим. А самим тим Покетино би добио буџет за трансфере који му је фалио у Тотенхему.

avatar
mrancic
Wednesday, 15.07.2020
08:12

Junajted upao u kolotečinu.Nema ni tim ni trenera za titulu.Iduće sezone boriće se za četvrto mesto.

avatar
sasha mufc
Tuesday, 14.07.2020
22:18

OGS nikad nije trebao da dobije ovaj posao!

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 14.07.2020
19:27

NASA objavila da su se navijaci Junajteda uspesno spustili na zemlju