Solskjer ili pobuna?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.02.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net

Razlika u odnosu na Murinja? Stav publike...

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Jedno je sigurno, navijači Junajteda žele da Ole Gunar Solskjer ostane na klupi.

"Svima je jasno, da je pre tri meseca bilo 0:0 poslednjih pola sata bi svi skandirali da se napadne, ovako su skandirali njegovo ime. Publika ga voli, on je čovek Junajteda, on želi dobro ovom klubu", kaže Geri Nevil.

"Vreme je da se prekine ovo mučenje i nagađanje i da se objavi da će voditi tim naredne sezone. U suprotnom suočićete se sa pobunom i navijača i igrača", upozorava bivši Norvežaninov saigrač.

Junajted je remijem protiv Liverpula pao na peto mesto posle pobede Arsenala, imaju težak raspored i dosta povređenih igrača, ali Norvežanin nije izgubio nijedan meč u domaćim takmičenjima od kada je preuzeo klupu od Portugalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 25.02.2019
20:03

Ole i samo Ole!!

avatar
Grobbelaar
Monday, 25.02.2019
16:54

Potpisivanjem dugoročnog ugovora odagnali bi strepnju i igračima i OGS, koji, iako svestan da je doveden kao privremeno rešenje, ipak se nada dužem boravku na klupi od ovih 5-6 meseci. A kao drugo, vreme je i da se skroji neki plan za iduću sezonu, da se vidi gde škripi i kakva je ponuda na tržištu. Man Utd jeste veliki izazov za svakog igrača, medjutim ima dosta njih koji bi da znaju i ko će tamo dogodine da ih trenira. 20LEgend stoga zaslužuje pravu šansu, pogotovo što sam ubedjen da neće postavljati nikakve uslove, kako po pitanju sopstvene plate, tako i budžetskih transfer sredstava!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Monday, 25.02.2019
14:01

Vec sam negde rekao ,da je Ole bio tu od pocetka sezone ,United bi se borio za titulu,a ovako se bore za top4 i mislim da nece uspeti zbog tezeg rasporeda u odnosu na Arsenal i kadrovskih problema. Sledece sezone mogu mnogo ozbiljnije da se posvete borbi za titulu .

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 25.02.2019
13:56

Ole i niko drugi.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 25.02.2019
11:16

Vise se dobra forma zaista ne moze pripisati nekom pocetnom impulsu nakon smjene Murinja koji je vec davna proslost. Solskjer radi odlican posao...