Solskjer bez straha za svoje mesto!

Autor: Beta Beta
utorak 03.12.2019.
15:20
Izvor: Beta

Ne plaši se Ole Gunar Solskjer.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da nije dodatno zabrinut za svoj posao, posle nedavnih otkaza trenerima u Premijer ligi.

Totenhem je prošlog meseca otpustio Maurisija Poketina, a zatim je Arsenal dao otkaz Unaju Emeriju, a Votford je prekinuo saradnju sa Kikeom Sančesom Floresom. 

Mančester junajted je deveti na tabeli sa 18 bodova iz 14 utakmica, što je najlošiji start kluba za 31 godinu. 

"Samo se koncentrišem na svoj posao. To je u najboljem redu i radujem se narednoj utakmici, ali gledam i dugoročno, pravim planove sa upravom", rekao je Solskjer za Bi-Si-Si (BBC).

Britanski mediji su prošlog decembra spekulisali da će Poketino na klupi Mančester junajteda zameniti Žozea Murinja, ali je on ostao u Totenhemu, a Solskjer je preuzeo svoj bivši klub.

Poketino je trenutno u Argentini, a rekao je da je spreman da sasluša ponude klubova i vrati se u Evropu.

"To je ono vreme u godini. Nikada nije lepo kada vidite da kolege ostaju bez posla, sada se to dogodilo trojici za kratko vreme. Ali, nisam zbog toga dodatno zabrinut. Po mom ukusu imamo previše nerešenih rezultata, takodje i poraza, ali remije je trebalo da pretvorimo u pobede. Fudbal je posao vezan za rezultate, nismo zadovoljni i znamo da je trebalo da budemo bolji", naveo je Solskjer.

Mančester junajted će u sredu uveče dočekati Totenhem, a u subotu će igrati gradski derbi protiv šampiona Sitija u Premijer ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 03.12.2019
17:27

U ponedeljak gubi posao.

avatar
RocknRolla
Tuesday, 03.12.2019
16:50

O problemima Junajteda dovoljno govori podatak da Siti za vikend placa 1,30,vise na primer placa Totenhem protiv Burnly ili Dortmund sa fenjerasem. Tuzno ali opet siguran kec,eto koliko su jadni postali.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 03.12.2019
21:15

Porazi od Totenhema i Sitija i eto njih jako blizu borbi za opstanak.