Solskjer bez Pogbe na dan 'D'!

Autor: Stefan Matić
subota 12.10.2019.
13:51
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac već neko vreme kuburi sa povredama.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Posle internacionalne pauze nas čeka najveća utakmica u Engleskoj, sledeće nedelje se igra derbi Engleske kada će se na "Old Trafordu" susresti Mančester Junajted i Liverpul. Dva tima koja imaju veoma različite sezone, će dočekati veliku utakmicu u drugačijim raspoloženjima.

"Redsi" su sigurni na vrhu, imaju neverovatnih osam bodova razlike u odnosu na Siti posle osam odigranih kola. Sa druge strane Junajted je na samo dva boda od zone relegacije, "crveni đavoli" su zadnji put osvojili tri boda sredinom septembra kada su ugostili Lester Siti.

Pogba

Meč sa Liverpulom se nagoveštava kao potencijalni zadnji Solskjerov meč gde će vršiti funkciju glavnog trenera, ubedljiv poraz od velikog rivala bi Norvežanina možda koštalo i posla. Bivši trener Moldea neće moći da računa na Pola Pogbu u velikoj utakmici, engleski mediji pišu da njegov povratak treba očekivati krajem oktobra/početkom novembra.

Francuz je ove sezone zabeležio tek pet utakmica u Premijer ligi.  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 13.10.2019
00:09

United je vec izgubio iako jos nije pocelo. Slabije ekipe su ih otresale,a ovo ce biti malo jaci trening za Liverpool .
You never walk alone...

avatar
The Red Army
Sunday, 13.10.2019
20:43

Hahaha ma vazi 😂 ovo je derbi druze, sve je moguce! Kao kad je utd bio na vrhuncu a liverpul na sredini tabele pa je cesto znao liverpul da ih pobedi! Tako i sada kad je utd najgori u istoriji a liverpul u velikom zaletu, zadnjih 7 utakmica bilo je 5 neresenih i po jedna pobeda liverpula i jednu je dobio utd. Nemas pojma koliko bi voleo da vas puknu utd i totenhem i da vas stigne siti ekpresno posle dva kola bas zbog takvih navijaca kao ti

avatar
Monday, 14.10.2019
20:09

Ahahahah pa vidjet cemo kako ce biti. A da Totenhem je jako strasan ove sezone. Pustaju sa svih strana. Ali brate javi se nakon tekme sa Utd. Pozzz 👊👊

avatar
Red to the bone
Saturday, 12.10.2019
16:33

Veliko pojačanje za Jedinstvo je to što ovog klovna nema u timu.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 12.10.2019
14:57

On ne moze nikoga da pobedi a kamoli da se vadi protiv Liverpula.