Solarijeva rekonstrukcija je počela, četvorica novih u Realu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.12.2018.
21:15
Izvor: Sportske.net

Prvi tim Real Madrida je obogaćen, Santjago Solari je krenuo sa rekonstrukcijom.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Od dolaska Santjaga Solarija Real Madrid je krenuo u neku novu rekonstrukciju prvog tima.

Svi znamo da ima igrača koji su u poznim igračkim godinama u prvom timu i da bi već trebalo pronalaziti zamene za te igrače, poput Ramosa, Modrića, Krosa, Benzeme ili Bejla.

Lopetegi je napravio kratak korak, a Solari planira da napravi još jedan.

On je za ovo vreme, koliko je trener prvog tima, unapredio četvoricu mladih igrača u prvi tim i treba očekivati da oni dobiju još veću šansu u narednom periodu.

Solari je radio u Kastilji i nije zaboravio odakle je došao, zna vrlo dobro kvalitete igrača u drugom timu Reala i treba očekivati da im pruži šansu.

Ko će sve dobiti šansu u prvom timu?

Havi Sančez je prvi, radi se o štoperu koji je visok 189 cm, on je čak igrao i kod Lopetegija u pripremnim utakmicama. Solari mu je pružio prvi put šansu u prvom timu protiv Melilje, igrao je i u Ligi šampiona protiv Plzenja. Postigao je i sjajan gol protiv Melilje u revanšu na "Bernabeu". Dobar je na lopti, ali i veoma dobar u vazduhu. Radi se o kapitenu Kastilje.

Fran Garsija je jedan od najperspektivnijih bekova u Španiji, igra levom nogom i mnogi ga vide kao realnu zamenu za Marsela. Sličan je tip igrača Albi iz Barse i Gaji iz Valensije. Inače, rođak je Kokeu, fudbaleru Atletiko Madrida.

Kristo Gonzales Perez je igrač koji ima 21 godinu i od koga se nismo nadali da će napredovati toliko da stigne do prvog tima Reala.

Stigao je iz Tenerifea gde je najmlađi strelac ikada, od prošle godine je član Reala, mnogo je napredovao u Kastilji i pokazao je da ima mesta za njega i u prvom timu. Plaćen je samo 750 hiljada evra. Za Real je uspeo da postigne gol, Solari mu je dozvolio da igra deset minuta protiv Melilje što je mladi napadač vratio na sjajan način.

Fidalgo je vezista koji je prošle sezone bio nezamenjiv u Kastilji, a Solari ga vrlo dobro poznaje i pružio je ovom 21-godišnjem fudbaleru šansu da zaigra za prvi tim.

Dobio je 12 minuta do sada, sigurno ga čeka još više u budućnosti.

Real može da se osloni i na igrače iz svog pogona, kao što vidite, a da li će ići u tom pravcu?






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Saturday, 08.12.2018
10:55

Ipak je odlazak Ronalda udarac za Real. Svi su govorili lako je u takvoj ekipi sad se sve vidi. Greška je što su silom zadržali Modrića jednostavno je nezadovoljan osvojio je sve sa Realom i ima 33 godine na leđima. Italija je idealna u ovim godinama za njega jer tempo nije jak, a on se tu u mrtvoj igri sjajno snalazi. Kao Pirlo kad je sa 33 došao u Juve a otpisan u Milanu.

avatar
GO HARD
Friday, 07.12.2018
23:49

Valverde je igrac tipa kovacic samo sa boljom tehnikom i malo manjom brzinom. Njega nikako ne treba osporavati, videcete i zasto za jedno 3,4 godina :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 07.12.2018
22:39

Garsija se fenomenalno pokazao,neverovatno brz,sjajno se ubacuje po strani i sto je najvaznije ne centrira napamet...Sancez je takodje dobar...

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 08.12.2018
00:36

pa njih dva vrvt ce dobiti sansu, bice deo nekog projekta. Druga dva su promovisani da bi ih prodali...