"Sokolovi" uzimaju još jednog Srbina?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.10.2018.
11:04
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković potvrdio je da u tamošnjem savezu prate igre fudbalera Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mnogo puta je od osamostaljenja Crne Gore poziv u fudbalsku reprezentaciju te zemlje dobio igrač koji je rođen u Srbiji, pa tako ne treba da čudi što u najavi imamo još jedan takav slučaj.

Selektor "Sokolova" Ljubiša Tumbaković odgovarao je na pitanja čitalaca "Sportskog žurnala" i tom prilikom potvrdio da se igre napadača Partizana Nemanje Nikolića prate zbog mogućnosti da bude pozvan u reprezentaciju Crne Gore.

"Nemanja je sjajan igrač i nije slučajno u Partizanu. Znam da je igrao za Grbalj i da ima korene u Crnoj Gori. Pratimo ga, pitanje je njegovog opredeljenja...", rekao je Tumbaković.

Nemanja Nikolić (25) je rođen u Kraljevu, a prvi angažman u seniorskoj konkurenciji imao je u Grblju iz Radanovića. Minulog leta u Partizan je prešao iz subotičkog Spartaka, a do sada je upisao 13 nastupa i postigao 3 gola za crno-bele.

Nije na odmet podsetiti da Partizan u svojim redovima ima trojicu reprezentativaca Crne Gore (Marko Janković, Nebojša Kosović i Aleksandar Šćekić), a trenutno najbolji fudbaleri Crne Gore (Stevan Jovetić i Stefan Savić) takođe su fudbalski stasali u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke