''Sokolovi'' se osokolili, najavljuju pobedu u Beogradu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.10.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Biti il' ne biti, i za jedne i za druge...

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je prilično lako došla do pobede u Podgorici u trećem kolu Lige nacija, ''Orlovi'' su slavili sa 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića, ali neizvesnost oko osvajanja prvog mesta u Grupi 4 Lige C potrajaće do poslednjeg kola.

Juče je Srbija osvojila samo bod u Rumuniji (0:0), a Crna Gora se vratila u trku ubedljivom pobedom od 4:1 nad Litvanijom u Viljnusu, pa sada ima samo bod zaostatka za Srbijom.

U sledećem kolu gledaćemo novi okršaj Srbije i Crne Gore, ovog puta u Beogradu, 17. novembra i pobednik tog duela bi došao na korak od osvajanja prvog mesta, plasmana u Ligu B i prilike da kroz plej-of dođe do Evropskog prvenstva.

Posle sinoćnjeg trijumfa, ''Sokolovi'' ponovo vide svoju šansu za osvajanje prvog mesta i u Beograd će doći silno motivisani da se revanširaju Srbiji za poraz u Podgorici.

To poručuje i vezista Partizana Nebojša Kosović, koji smatra da Crna Gora ima realne šanse da ostvari takav uspeh.

''Dogovorili smo se kako da igramo, kako da uđemo u meč, želeli smo da pobedimo, jer smo znali koliko nam znače bodovi. Otvorili smo utakmicu vrhunski, 3:0 na poluvremenu, u nastavku malo se opustili, ali priveli smo kraju.

Jedva čekamo utakmicu sa Srbijom u Beogradu. Dvije pobjede nas vode na prvo mjesto. Daćemo sve od sebe i iskreno mislim da imamo realne šanse da to i ostvarimo“, naglasio je Kosović, a prenose ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 15.10.2018
11:14

Daj, Kico, ne lupetaj...

avatar
Zauvek Plavac
Monday, 15.10.2018
10:50

Do te utakmice ima mesec dana i oporaviće se i Matić i Kolarov, tako da verujem da ćemo biti još jači nego u Podgorici i upisati nova 3 boda. Osim ako pametni Krstajić opet nešto ne smisli...

avatar
Кун
Monday, 15.10.2018
12:06

Kako izgleda, bolji smo bez njih...