Šokantno, Barsa nije pustila svog igrača na stadion! Osveta?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.08.2020.
21:21
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva informacija sa Nou Kampa.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U toku je meč osmine finala Lige šampiona na Nou Kampu između Napolija i Barselone.

Artur se nije našao na listi igrača na koje računa Kike Setijen, njegov transfer u Juventus je završena stvar, pa je Brazilac poželeo da meč Katalonaca isprati sa tribina.

Mundo Deportivo prenosi da mu Barsa to nije dozvolila.

Navodno, razlog tome je nedostatak serologijskog testa na koronavirus, međutim mnogi su to protumačili kao svojevrsnu "osvetu" Katalonaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 09.08.2020
00:14

I da se vratio iz Brazila, iz zemlje gde je posle Amerike naj zatrovanija Virusom i bez testiranja nebi trebali ni Mesija da puste a kamoli igraca koji se nesto zainatio! Bez obzira sto se on zainatio, ali bez tekstiranja na kovid ne treba nikog da puste! Barca je jedva dobila dozvolu da se igra kod njih na Kam Nou i barca je garantovala italijanima da je sve cisto i zdravo i da se nece niko zarazi, zato nije dozvolila ovom da bude prisutan posto je doso iz Brazila gde dnevno umiru mozda na jos uvek na hiljade i isto tako se i zarazuju! Zato svaka cast barci!

avatar
rewartwetwe
Saturday, 08.08.2020
22:17
avatar
Mirjevac
Sunday, 09.08.2020
00:18

Barca je jedan od naj boljih klubova na svetu, covek koji je doso iz brazila gde dnevno jos uvek umiru na hiljade i isto tako se i zarazuju i to bez tekstiranja da ga puste na teren, valjda nisu ludi! Barca je jedva dobila dozvolu da igra na svon terenu i barca je garantovala Napoliu da je sve cisto i da nema zaraze i da dodje neko da sve to ponisti, valjda nije luda! Zvaliga da dodje na vreme on nije hteo eto mu sad, da je doso na vreme mogo je da prisustvuje i mozda cak i da igra, ali on je izabrao ono drugo! Zato je barca naj bolji klub na svetu, to jest jedan od naj boljih!

avatar
04
Saturday, 08.08.2020
21:46

A zar nije Artur u Brazilu i zar nije rekao da mu ne pada na pamet da se vrati u Barselonu nego da će pravo iz Brazila da putuje u Torino? Pa kako da ga puste na stadion Barselone ako je u Brazilu?