Šokantne vesti iz Engleske, Solskjeru preti otkaz!

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.05.2019.
13:27
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to potres bio za "Crvene Đavole".

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Loša sezona za klub sa "Old Traforda", u decembru su otpustili Murinja i kao privremeno rešenje zaposlili Ole Gunara Solskjera, Norvežanin je trgao ekipu, vezao rekordan broj pobeda, ali je u finišu sezone usledio veliki pad.

Na poslednjih 10 mečeva upisali su samo dva trijumfa, ostali su i bez Lige šampiona.

Solskjer je pre nego što je postalo jasno da su u krizi dobio ugovor na tri godine, ali fudbalski analitičar i kolumnista Pol Mirson smatra da Ole nije siguran.

Naime, Mirson veruje da bi sutrašnja utakmica sa Kardifom, koja nema rezultatski značaj, mogla ozbiljno da uzdrma Solskjerovu poziciju u klubu.

"Ništa me ne iznenađuje u fudbalu, ako izgube od Kardifa, ko zna šta bi moglo da se desi.

Ne bih znao. Ne vidim da Solskjer ima ugovor kao Murinjo i da će morati da mu plate 20 miliona evra da bi ga se rešili. Mislim da će obaviti ozbiljan sastanak ako ne dobiju ovaj meč.

Morate ozbiljno da se zapitate, ako ne obrišu patos sa Kardifom, da li su napravili grešku. Da je ovakav niz imao na startu da li bi dobio ugovor za stalno? Ne, ne bi
", jasan je engleski analitičar.

Istina, u današnje vreme nas ništa ne može začuditi, Mančeter junajted je navikao na uspehe, sada će ponovo igrati četvrtkom, umesto utorkom i sredom, kada su termini za Ligu šampiona.

Igranje u Ligi Evrope povlači dosta stvari za sobom, kvalitetni igrači, kojih danas ne možete mnogo da priuštite ma koliko da ste bogati, radije će birati ponude timova koji već imaju kvalitet da se bore za trofeje, ali i koji igraju u elitnom takmičenju.

Pred "Đavolima" je "vrelo" leto, mnogo toga zavisiće od toga kako odrade prelazni rok, ali da sačekamo utakmicu sa Kardifom, jer bi prema Mirsonu u klubu mogle da se odigraju daleko ozbiljnije stvari.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 11.05.2019
19:22

Mozda bi ovo bilo dobro,ali pod uslovom da mu daju pare i vrijeme.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 11.05.2019
16:54

Iskreno, volim Solskjer a I do neba sam mu zahvalan za onaj gol protiv Bajerna no mislim da nikad nismo u boljoj sansi da se dokopamo Poketina Koji nece osvojiti Premijer ligu 100 godina bezbog skrte I ne zahvalne uprave tj. Levija. U Junajtedu bi imao sve uslove da dostigne svoj zenit. Dosta je zajebancije, dovodite coveka koji zna znanje I sjajno radi sa mladim igracima, uz to ne trpi barabe.

avatar
Rooster
Sunday, 12.05.2019
00:20

Poketino dobija 200 miliona za ovaj prelazni rok. I ne vidim razlog ako osvoji ligu sampiona zasto bi isao u Junajted kad je vec sada u jacem klubu.

avatar
I\'m looking for Korg
Saturday, 11.05.2019
16:17

Треба да отпусте Солскјера са места сталног тренера, па да га опет поставе за привременог 😂

avatar
Živkovic
Saturday, 11.05.2019
15:16

dajte ljudi da se nezajebavamo vise urucite solseru otkaz i dovedite nekog pravog trenera

avatar
RedDevil612989
Saturday, 11.05.2019
14:25

U prevodu, pokusace da mu daju otkaz i da dovedu Poketina. Licno po meni je Poketino jedan od najboljih trenera sveta trenutno ali bih voleo da Ole ostane. Mislim da ni Poketino, Klop i Gvardiola zajedno ne bi mogli nista sa ovim sastavom i klubom u ovakvoj situaciji.

avatar
Živkovic
Saturday, 11.05.2019
15:16

pa kako je onda murinjo sa tim istim sastavom izvukao 2 mesto

avatar
RedDevil612989
Saturday, 11.05.2019
17:04

To je vec misterija. Cinjenica je da su tu vecina igraca kao i prosle sezone ali su psihicki utuceni i to se vidi. Ne pamtim da se u sportu nekad stvorila toliko negativna atmosfera kao oko Junajteda ove sezone. To je veci problem. I naravno nezalaganje pojedinih igraca tokom cele sezone.

avatar
Hajduk United
Saturday, 11.05.2019
16:49

Najbokji trener svijeta koji ima u tottenhamu koliko trofeja u sve ove godine???eto to mi reci pa ćemo bit pametniji

avatar
Saturday, 11.05.2019
14:01

Solser decko nema blage veze sa trenerstvom....