Šok za "Kolćonerose", težak poraz u Vigu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.09.2018.
20:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri madridskog Atletika kiksnuli su na gostovanju Selti.

EPA-EFE/LAVANDEIRA JR
EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Povezane vesti

Fudbaleri Selte slavili sa 2:0 (0:0) protiv favorizovanog Atletiko Madrida u trećem kolu španske Primere.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi već u prvom minutu nastavka domaćin došao do prednosti.

Luis je vratio loptu do Godina, iskusni Urugvajac se okliznuo, njegov sunarodnik Gomez je to iskoristio, uzeo loptu pred golom Atletika i matirao Oblaka za 1:0 na "Balaidosu".

Samo sedam minuta kasnije, novi šok za goste, talentovani Maksi Gomez, strelac prvog gola, ovoga puta centrira sa desne strane, na loptu naleće Aspas i glavom je smešta iza leđa Jana Oblaka za 2:0 u korist Selte!

Tu nije bio kraj šokovima za Atletiko, nakon neopreznog starta i igranja rukom u 70. minutu, bivši štoper Partizana i Mančester sitija Stefan Savić dobija drugi žuti karton, gosti iz prestonice ostaju sa igračem manje na terenu.

Samo četiri minuta kasnije, Kabral je povećao prednost Selte, ali je njegov gol nakon pregledavanja snimka poništen, zbog ofsajd pozicije.

U 81. minutu nova velika šansa za ekipu iz Viga, Maljo je sjajno šutirao, ali je Oblak maestralnom intervencijom uspeo da sačuva mrežu.

Nije do kraja bilo promene rezultata, Atletiko je doživeo prvi poraz od starta sezone, dok je Selta došla do učinka od sedam bodova.

Selta: Alvarez, Ronkalja, Kabral, Arauho, Maljo, Lobotka (Mendez), Beltran, Alonso, Aspas (Bufal), M. Gomez, Sisto (Joksulu)

Atletiko Madrid: Oblak, Himenez, Arijas, Savić, Godin, Filipe Luis, Korea (Kalinić), Tomas Parti (Lemar), Saul, Koke, D. Košta, Grizman

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 01.09.2018
22:57

Sa jedne strane mi nije drago da Real i Barsa ostanu bez ozbiljne konkurencije, a sa druge strane mi je uvek drago kada izgubi tim koji igra ovakav fudbal kao Atletiko. U svakom slučaju oporaviće se bar za LŠ, učvrstiti odbranu (a šta bi drugo?) i pored sudija ostati glavna Realova krčilica u nokaut fazi. Uz pomoć UEFA žreba navući će na sebe bar 2 tima sa kojima Real ne bi voleo da se susretne i izbaciće ih napolje sa 0:0 i 1:1. :D

avatar
Coole
Saturday, 01.09.2018
20:48

0 suteva u okvir gola, ne znam sta da kazem za ovu ekipu cas odigra super a cas totalno razocara. Cudno, cudno...

avatar
Mirjevac
Sunday, 02.09.2018
01:03

Zato sto su paceri i vecito treci! Grizman nije hteo da ide u Barcu da bude skoro uvek prvi vec je ostao da bude vecito treci! Atletik je ogranicen i limitiran, kao sto je to trener i isto tako i igraci su limitirani i celo predsednistvo kluba! Zato im je to tako, trener je ocajno lsab ali ga oni i dalje drze, real promeni Zidana, Barca promeni Gvardiolu i mnogi veliki klubovi promenise odlicne trenere ovi nemogu loseg Simeonija da promene!

avatar
Rise up
Saturday, 01.09.2018
20:36

Atletiko se provukao prva dva kola, sad im dosla kazna. Selta kuci uvek neugodna.

avatar
Saturday, 01.09.2018
20:34

Odrzali im lekciju. Drago mi je, jer Atletiko ne igra fudbal.