Šok za Junajted, za pet minuta sve se promenilo oko odlaska Nemanje Matića!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 31.12.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net

Situacija sada potpuno drugačija nakon najnovijeg razvoja situacije...

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Da li sada sve pada u vodu?

Navijače Junajteda je šokirala vest da je MekTominaj teže povređen, mogao bi da odsustvuje osam nedelja, minimum, u pitanju je povreda ligamenata. To je period kada se možda i rešava sezona u šampionatu, pa sada Ole Gunar Solskjer mora da menja planove.

Pogbu neće prodati u januaru, to je Rajoli već saopšteno, ali Francuz se vratio nakon povrede, tri meseca je bio van terena, ne može da igra svaki meč, niti ima snage, još je u periodu oporavka, a slede dueli u prvenstvu, kao i Liga kup protiv Sitija.

Sada se situacija promenila, Nemanja Matić će sigurno dobiti šansu što pregovore o odlasku u januaru stavlja u drugi plan.

Pominjan je kao pojačanje Intera ili Milana, ali Italijani nemaju novac za njegovu platu, sa druge strane pojavio se Galatasaraj. Srbinu je stalo da igra kako ne bi između ostalo izgubio mesto u reprezentaciji, ali ni Junajted neće da ga izgubi bez obeštećenja.

Doduše, ako Matić pokaže da je onaj stari, onda Junajted može da iskoristi klauzulu i jednostrano mu produži ugovor na još godinu dana.

Šta će od svega biti, ostaje da vidimo, tek sada su njegove šanse za odlazak iz kluba manje. "Đavoli" u narednih deset dana igraju četiri meča, sutra uveče protiv Arsenala u šampionatu, pa u subotu protiv Vulvsa u FA Kupu, dok sledeće srede sledi duel sa Sitijem u Liga kupu.

I onda na kraju paklene serije dočekuju 11. januara Norič, pre najvećeg derbija protiv Liverpla na "Enfildu".

Naravno, Junajted može da reaguje na pijaci, dovede veznog igrača, ali ponuda je slaba, željene mete poput Medisona, Griliša preskupe, a klub je već saopštio da neće biti nikakvih paničnih kupovina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Tuesday, 31.12.2019
21:41

Haha, zeli da igra da ne bi izgubio mesto u reprezentaciji. Evo ne mogu da prestanem da se smejem. A plakao bih.

avatar
neme
Tuesday, 31.12.2019
17:40

Toliki klub toliko igraca u akademiji talenata i ne mozes resiti zadnjeg veznog za njih je matic ukljucujuci i mek tominija koji sem trke nema nista -tata.

avatar
Андер Ерера
Tuesday, 31.12.2019
15:05

Nije više onaj stari ali potreban je do kraja sezone, mnogo utakmica se igra.

avatar
Barbosa7
Tuesday, 31.12.2019
13:14

Dolazimo do zaključka koliko se samo bodova prosulo.

avatar
REV
Tuesday, 31.12.2019
12:56

Grilis i Milijas jedu lepi grilijas.