Šok za Bajern i Lajpcig, Gladbah na vrhu sa utakmicom manje!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.10.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Dosta golova pred sam kraj meča.

Beta/Jan Woitas/dpa via AP
Beta/Jan Woitas/dpa via AP

Povezane vesti

Bajern nije uspeo da savlada Augsburg na gostujućem terenu danas u redovnom terminu. Vodio je do samog kraja, do 2. minuta nadoknade, a onda je usledio šok za izabranike Nika Kovača.

Domaćin je poveo golom Rihtera, da bi gosti uspeli da preokrenu rezultat do samog kraja meča.

Rihter je dao gol već u prvom minutu utakmice, a onda je Levandovski vrlo brzo vratio egal kada je pogodio nakon asistencije Gnabrija.

Upravo je Gnabri bio taj koji je poslao loptu u mrežu u 49. minutu za prednost gostiju, ali je onda Finbogason bio taj koji je izjednačio rezultat.

Lajpcig je mogao do prvog mesta, ali nije, pošto je Volfsburg  uspeo da izjednači pred kraj meča. Bilo je veoma neizvesno, nismo videli mnogo šansi, a onda je Timo Verner uspeo da pogodi u 54. minutu i da donese domaćima prednost.

Ipak, izjednačio je Veghorst u 82. minutu.

Union Berlin je uspeo da savlada Frajburg sa 2:0, a prvi gol na ovoj utakmici postigao je Bulter još u prvom minutu utakmice. Bio je to fantastičan gol, jedan od najlepših u dosadašnjem delu prvenstva. Konačnih 2:0 postavio je Ingvartsen u 84. minutu.

U duelu Verdera i Herte pobednika nije bilo. Domaći su stigli do prednosti u 7. minutu utakmice kada je Džošua Sardžent postigao gol za 1:0, ali je izjednačio Lukebakio u 70. minutu meča.

Dvojicu srpskih internacionalaca smo gledali danas, a to su Miloš Veljković i Marko Grujić, obojica su za svoje timove odigrali po 90 minuta.

U duelu Fortune i Majnca golova nije bilo sve do samog kraja kada je Henings u 82. minutu doneo pobedu domaćinu. Gosti su odigrali čitavo drugo poluvreme sa igračem manje nakon isključenja Fernandeša.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke