Šok u Liverpulu, Solskjerov Junajted ponižen!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.04.2019.
16:23
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su ubedljiv poraz u okviru 35. kola Premijer lige.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Everton je na svom "Gudison parku" dočekao Mančester junajted, gostima je samo pobeda igrala zbog tesne borbe za mesta koja vode u Ligu šampiona, dok Everton maltene i nije imao takmičarski motiv.

Ipak, četa Marka Silve je pred svojim navijačima slavila sa čak 4:0 (2:0) protiv ekipe Ole Gunara Solskjera, te su im tako zadali težak udarac u borbi za mesta koja vode u LŠ.

Everton je od samog starta bio bolji, u 11. minutu je Ričarlison tukao iz dobre pozicije, ali je De Hea sjajno intervenisao.

Ipak, samo dva minuta kasnije, Dinj je iz auta poslao loptu pravo pred gol "Đavola", Kalver-Luin ju je zakačio i poslao ka Ričarlisonu, a Brazilac makazicama efektno trese mrežu Junajteda za 1:0.

Samo 15 minuta kasnije, Gilfi Sigurdson se namestio na udarac na oko 20 metara od gola Davida De Hee, uputio je sjajan udarac u bliži ugao, Španac nije uspeo da interveniše, 2:0 za "Karamele".

Nije Junajted uspeo da se oporavi od šoka, povredu je doživeo i Fil Džouns, na odmor se otišlo sa dva gola prednosti u korist domaće ekipe, golove pogledajte u nastavku.



Napravio je dve izmene Solskjer na poluvremenu, na teren je umesto povređenog Džounsa poslao Ešlija Janga, Skot Mektominej je dobio šansu umesto Freda.

Morao je i Marko Silva ubrzo da reaguje izmenom, kako se strelac prvog pogotka Ričarlison povredio još krajem prvog dela igre, pokušao je da nastavi, ali nije mogao, njega je zamenio Tio Volkot.

Nije to usporilo danas veoma motivisane "Karamele", igrao se 56. minut, korner za Everton, odbrana Mančestera izbija loptu na ivicu kaznenog prostora, tamo se našao Lukas Dinj, koji hvata strašan volej i šalje loptu u mrežu Davida De Hee za 3:0.

Nisu se oporavili od novog šoka gosti, Sigurson je prelepo proigrao Tija Volkota, a bivši igrač Arsenala pronalazi put do mreže "Đavola" za čak 4:0 u korist Evertona!

Junajted je pokušavao da se vrati, ali uglavnom jalovo, Marsijal je imao jedan dobar pokušaj nakon solo prodora, videli smo i dobar pokušaj Matića u 80. minutu, ali promene rezultata nije bilo.

Everton je ostvario veliku pobedu, mada takmičarski im ne predstavlja puno, kako mnogo dalje od sedme pozicije na tabeli ne mogu.

Sa druge strane, težak poraz za Junajted, koji je u krizi, ostaju na 64 boda nakon 34 odigrana susreta, imaju dva manje od Čelsija i tri od Totenhema, ali i dva od Arsenala, koji pritom ima utakmicu manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

69 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Gulic
Monday, 22.04.2019
11:46

Pustiti Solskjera jednu celu sezonu sa novim timom.U utdu mogu da ostanu De gea,shaw jer nije toliko los.dobar je nekad.Mctominay i rashford iako on nije. ista pokazao ali je mlad i vide se da je talentovan i Diogo Dalot bice strasan bek a od ostalih prodati Lindelofa Smallinga Jonsa. bailija Matica freda hereru Pogbu sto pre,znate kakvog veznog mozemo da uzmemo za 150 Mil igrace bolje od pogbe i to dva vezna ndombele i jos neko prodati i rojoa lukakua da izvucemo bar 70. mil da ga uvalimo nekome lingarda isto i dovesti u sve te pare od prodaje plus 300 mil od uprave nov tim Manolas kulibali wan bisaka ndombele arthur ili goretska sanco eriksen

avatar
Аполо
Sunday, 21.04.2019
22:05

Ovog leta treba dobro zasukati rukave i remontovati tim... Murinjo je toliko para potrosio a nista se ne vidi, osim igraca koji su daleko od svog potencijala, Sanceza koji je najveca greska koja je nacinjena itd. Prodati one na koje se ne racuna, smatram da treba prodati i Pogbu i dovesti igrace koji zaista zele da igraju, a ne da ucenjuju klub i menjaju frizure na svakih mesec dana.

avatar
Petar Pan
Sunday, 21.04.2019
21:23

Pratim United 15 ak godina , nikad nisam video ovakvo ponasanje igraca na terenu ovo je skandazlono . RAsfod precenjeni umisljeni englez , Fred ne zna gde se nalazi , Matic se vuce ko prebijen , Martial kao da nije spavao 3 noci , o zadnjoj liniji ne treba pricati. Stoper koji ne moze da pogodi pas na 2 metra prvom igracu do sebe je glavni igrac u odbrani ove sezone to sve govori .

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 21.04.2019
19:31

Ponizio? Njih je i Mk-Dons ponizio, propala dinastija je samo za ostale ekipe da poprave gol razliku..…ole ole hahahaha

avatar
LFC 19-ta
Monday, 22.04.2019
08:35

dobro, vi ste 6 primili cini mi se ove sezone :)

avatar
The Red Army
Monday, 22.04.2019
14:35

A vi ste da bormut popravi gol razliku 😂

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 21.04.2019
19:15

Bruka i sramota

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 21.04.2019
18:30

Zbog ovog mi je bilo besmisleno davanje Solskjaer-u ugovor dok se ne zavrsi sezona I sumiraju utisci. Sad su Dali ugovor a ne verujem da je samo do igraca. Ovaj ljudi pAd traje I sve je gore, razbija nas ko stigne. Necu sigurno plakati za Murinjom, po meni nam nikad nije Ni trebao ali ovako brzoplete odluke ne razumem. Znaci ako pored rejmonta klub ne bude pokaxao ikakav pomak, trener Mora da se zrtvuje. Ovo ne obecava nikako I sponzori ce polako da se gube, samim Tim I priliv novca. Zamenili sa Liverpulom mesto.

avatar
Marko HM
Sunday, 21.04.2019
18:12

Kada je Ferguson preuzeo Junajted ekipa je bila u potpunom rasulu. Solskjer je vrlo talentovan trener i treba ga pustiti da radi. Za sve je potrebno vreme. Naravno, oni koji ne poštuju veličinu kluba u kojem igraju, ne treba ni da se zadržavaju.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 21.04.2019
18:11

Hahahaha a ovde gube a glavu dajem da ih necemo pobediti 27.

avatar
David Veskov
Sunday, 21.04.2019
18:05

Nije ovo nista pravi sok im sledi u Sredu na teatar komedii

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 21.04.2019
17:55

Ufff nije dobro nije dobro.Solskjeru brate prodaj sve koji ne zele da igraju,bolje nekog "invalida" da gine za klub nego Pogbu.Imas puno posla,nadam se da ce i navijaci imati strpljenja s tobom.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 21.04.2019
17:11

Дефинитивно следната сезона се враќаме во Лига Европа... 🏆 ⚽

Нашата сезона беше осудена на пропаст уште по првата полусезона, но Оле вдахна надеж дека на крајот можеби ќе извлечеме бар 4-то место... Денеска таа надеж умре по безрбетниот перформанс на играчите, најлошиот меч на „црвените ѓаволи" во последните неколку години. Апсолутна мизерија која не смее да се заборави и од која мора да има последици. ❌

Мојс, Ван Гал, Мурињо па сега и за одреден период под Солскер, има играчи кои потфрлија под дури 4 менаџери и секогаш кривицата ја сносеа менаџерите. Време е да се соочиме и ние, и клубот дека овој колектив нема лидерски дух, доволно желба и квалитет и не знае што значи да се носи дресот на Манчестер Јунајтед. Почнувајќи од преценетиот Погба, па до "вечните" Јанг, Смолинг и Џонс, истрошениот Матиќ, вечно неангажираниот Марсијал и во последниот период Рашфорд кој плаче за освестување... Во Манчестер треба да останат само оние кои ќе даваат 110% од себе! 🚫

Следи клучно лето под палката на Оле и одлуки на Вудвард, кое ќе одлучи во која насока ќе се движи Манчестер Јунајтед, дали ќе останеме надвор од елитата подолго време или конечно ќе галопираме назад каде ни е местото. Без разлика на сѐ, нашата пасија кон беџот, клубот Манчестер Јунајтед никогаш нема да згасне, но исто така никогаш нема да ги поднесеме оние кои не се залагаат и не знаат со достоинство да го носат црвениот дрес! 🇾🇪 #mufc

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 04.05.2019
23:17
avatar
Paklena pomorandza
Monday, 06.05.2019
14:09
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 21.04.2019
16:54

Zao mi je Junajteda mnogo. To je pored Arsenala jedan od klubova zbog kojih sam poceo pratiti fudbal. Prvo sam njih birao na PES-u i FIFI 😂. Ne moze se tim skockati za jedan prelazni rok osim ako mu fale 2-3 igraca. Sad Junajted ili bilo koji klub na svetu kojem treba rekonstrukcija tima, moze dovesti i novih 11 koji bi na papiru izgledali zastrasujuce, oni nece odmah na terenu tako delovati. Potrebno je vise prelaznih rokova, dobar trener, autoritet, neko ko poznaje svlacionicu, 2-3 prelazna roka, dobro isplanirane kupovine. Nisam dzabe rekao 2-3 prelazna roka, ne samo da bi se finansijske knjige "ispeglale", vec da se za to vreme tim lepo uigra i da se stekne hemija. Na ovome Junajted trenutno moze da zavidi Arsenalu. Mozda Arsenal nece ove sezone osvojiti trofej, pa cak ni Ligu Evrope ali svakako da ce uz 3 kvalitetna igraca, 2 za rotaciju i prodaju nebitnih sledece sezone biti ono sto je nekada bio, a to je jaka konkurencija svima na svim frontovima. Ali ja opet ne verujem da ce Junajted propasti. Ova sezona je za sve vas navijace Junajteda sezona zaborava, ali Junajted je Junajted i uvek ce biti u samom vrhu sigurno. Mislim da ce ova kriza proci i da ako su Murinju dali 3 sezone, neka daju i Solskeru, ali da covek sam pravi svoj tim a ne da se pita vlasnik, njegov sin, majka, zena i ostala kompanija. Takodje oni sportski direktori koji se vise pitaju oko pojacanja nego sam trener su zlo danasnjeg fudbala po mom misljenju. Siguran sam da ce Junajted izgledati mnogo bolje sledece sezone ako budu radili pametno.

avatar
StefMU
Tuesday, 23.04.2019
23:29

Hvala za pozitivne reci ali sad je sve do uprave. Moraju da daju punu moc Sosleru da proda i kupi igrace koje hoce i da se Vudvord i ostali iz marketinga ne pitaju! Ako i ovo zeznu sa Solserom nema nam pomoci..
Dok vama fali samo jos dobra odbrana i par izmena i u top 4 ste konstantno.

avatar
Adnan
Sunday, 21.04.2019
16:52

Od ovog moze biti samo gore ako uzmemo bodove Sitiju.
Top 4 je gotov,nadam se da necemo dodatno sebi pucati u nogu.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 04.05.2019
23:19

top 4? hahahaha sanjao si sinoc Howard Webba ?

avatar
pepyslav
Sunday, 21.04.2019
16:47

Nece ni biti bolje dok nezainteresovani Francuzi narocito, komanduju paradom...a realno ovo se trebalo desiti i ranije, s obzirom na pruzene partije...prodavati redom Pogbu, de Geu, Martiala i ostale...

avatar
StefMU
Sunday, 21.04.2019
16:45

Ma posle ovog debakla sa Evertonom sve bih prodao. Nikad nisam u fudbalu video igrace sa slabijim karakterom od ovih koje mi imamo. Dzabe nekolicini kvalitet kad su svi nekonstantni. Sad uopste ne bih krivio Solsera, makar je tu bilo pomaka nekog, dok su uprava i igraci i dalje kanta!

avatar
deki trbic
Sunday, 21.04.2019
16:45

A sto je to SOK? Everton je ozbiljna i jaka ekipa, koja moze bilo koga u PL pobediti

avatar
äxwell
Sunday, 21.04.2019
16:40

Sok je u i crvenom dijelu Lvpa! Kako ocekivati i bod od ovako mrtve ekipe protiv Sitija?! Nema potrebe za pustanje, razvalice ih i bez toga..

avatar
Paul Kersey
Sunday, 21.04.2019
21:45

UTD nikad časti imao nije, tako da niko nije ni očekivao da igraju pošteno. Kompleks LFC-a je toliko veliki da prevazilazi svu njihovu istoriju i sve trofeje.

avatar
_mladen_
Wednesday, 24.04.2019
12:47

Znas ono usta moja, hvalite me, e tako ti.

avatar
_mladen_
Tuesday, 23.04.2019
11:53

Care ja znam da pokusavas da budes duhovit, ali stvarno ti ne ide... Pritom vidim da se samo ti ovde bunis i nauci sta je komunikacija.

avatar
_mladen_
Sunday, 21.04.2019
23:31

Ko covece soli pamet nekome? komentarisem i pricam sa covekom, zaobidji me vise, srece ti.

avatar
Fan Celsija
Sunday, 21.04.2019
16:38

U posljednje vrijeme svi su ih bukvalno nadigrali, ne zna se ko je gori u ekipi. Mislim da oni u ssrijedu, ako izgube definitivno otpadaju iz trke za LŠ.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Sunday, 21.04.2019
17:41

Mislim da je vec sad gotovo . Mnogo toga treba da im se sad potrefi da bi bili u top4 . A ,da se ne lazemo ,nemaju ni kvalitet za top4 ,ako ih poredimo sa ostalima.

avatar
I Nikola M I
Sunday, 21.04.2019
16:38

Teško devastiranje. Prosto da se čovek zapita kako je moguće da neka ekipa odigra ovako katastrofalno. Nonšalantan pristup tokom čitave utakmice, bez trunke zalaganja, šetkanje po terenu, niko jedan sprint da napravi, odsustvo bilo kakve smislene i valjane akcije, prva šansa u 70. minutu, prvi šut u okvir gola u 86. Delovalo je kao da ih nije bilo briga. Skandalozno da skandaloznije nije moglo.

avatar
Don Carlo
Sunday, 21.04.2019
16:38

Toliko jeiznenadjenje da sam uhvatio 1X 1.7 kvota bila

avatar
lewa9
Sunday, 21.04.2019
16:37

Nakon ovakve partije Djavola, ne znam cemu da se nadamo u sredu iskreno.. Nije da omalovazavam Junajted, ali vece sanse imaju Lester ili Barnli da otkinu bod City-ju nego oni. Lester jer ce Brendan sigurno da gleda maximum da izvuce iz svoijih igraca i pomogne bivsem klubu, a svi znamo koliko je Barnli cvrsta ekipa na Trf Muru :D

avatar
_mladen_
Sunday, 21.04.2019
16:50

Nemoj da se nadas da ce Junajted nesto uraditi, oni su se vratili u onaj mod kao pod Murinjom. Prosla ih ona euforija na poscetku i cim su dosli problemi udarili su glavom o zid. Za Solskera sam rekao, kada dodju problemi tada se vidi ko je kakav trener i evo kako prolaze...

avatar
Paul Kersey
Monday, 22.04.2019
00:44

Da li si ti normalan? Na postu o UTD-u pišeš repliku na ovaj post. Neću da te zaobiđem jer nas umaraš sve ovde. Odredi jedan dan u nedelji da odmorimo od tebe. Jer nam je muka više. :-D

avatar
_mladen_
Sunday, 21.04.2019
23:34

Nije njima zbog trenera, vec ovih igraca koji izgube volju nakon 10 utakmica. Solser je previse neiskusan trener da se bakce sa ovim razmazenim igracima. Izgubili su volju skroz, sramota je igrati tako za Junajted. To jeste Barnli je dobra prilika da odigraju nereseno, ostaje nam da se nadamo, pa sta bude. :D

avatar
Paul Kersey
Sunday, 21.04.2019
21:47

Opet druže soliš pamet svima. Pa čovek je upravo kazao da se ne nada bilo čemu od UTD-a. Inače, uživam zbog dešavanja u UTD. :-D

avatar
lewa9
Sunday, 21.04.2019
17:01

Po meni je ovo vise do igraca nego do Solsera, ali Boze moj, sta je tu je. Nek u sredu odigraju za svoju cast pa sta bude, ali nakon ovoga se ne nadam previse. Ne znam samo sto mi nalupase ove minuse :D Realno, Trf Mur je tvrdjava City tamo nije dobio prosle sezone, a Lester svima moze da otkine bod ili sva 3 realno, nisu ekipa koju treba podceniti :D

avatar
The Bear of Highbury
Sunday, 21.04.2019
16:35

''Da nas je Solsker vodio od pocetka sezone osvojili bi titulu.'' hahahahahah

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 21.04.2019
16:33

Navijaci Junajteda opet po rupama, sta im uradise Murinjo i Smigl, od nekada najbrojnije grupe navijaca na ovom sajtu dosli su do toga da i City ima vise pristalica. Kvota 1,02 da ih nece biti vise od 5 da ostave komentar ovde.

avatar
RedDevil612989
Sunday, 21.04.2019
16:52

Evo da budem prvi. Shvati da je Junajted postojao i pre Murinja i pre Solskjera a postojace i nakon njih. Opusti se i prati svoj klub. Nekad ume da bude lepo, nekad stresno. Ali time sto pratis Junajted samo sebi skodis. Pratis svaki korak ekipe kojoj si godinama gledao u ledja a vrlo moguce da ces i u buducnosti.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 21.04.2019
19:17

Nismo mi celzijevi navijaci

avatar
vojin denic
Sunday, 21.04.2019
16:33

Vidi se da je wolkot igrao za arsenal :D
Strasno losa utakmica za junajted. Koliko vidim dugo ce oni da se muce ovako. Iz godine u godinu sve je gore i gore.

avatar
neme
Sunday, 21.04.2019
16:31

300-500milki da bi to licilo na nesto Bejl Koke Dibala Draxler Sarabia Skrinjar Ikardi Kejn Eriksen a ne Rasfordu 300000sedmicno ,Lukaku Lingard Jang Matic Fred Roho Smoling Dzons I ovi klinci sto ulaze kao nesto igraju -zahvalnica.Najveca glupost ce biti ako dovedu nekih osam talenata za 40-50milki svaki.

avatar
Nadimak
Sunday, 21.04.2019
19:39

Bejl, Dibala, Draksler, Ikardi...su igrači bez karaktera i bez onoga u gaćama. Za njih četvoricu bi trebalo puno para, ali i dalje ne bi dobio ni požrtvovanu ekipu, ni timski duh, ni pobednički mentalitet.

avatar
neme
Monday, 22.04.2019
23:46

Ovako niti imas pobednicku ekipu a klasu jos manje.Klub pravi karakter igraca Pogba u juveu bio ko curica ovde odmah estrada.Ikardi Draxler bi u ozbiljnom klubu sa ozbiljnim trenerom otisli na drugi nivo Ovi sada nemaju kuda zato sto su limitirani .

avatar
Cetinje LFC
Sunday, 21.04.2019
16:31

Everton sastav: Pikford, Kin, Zuma, Kolman, Dinj, Sigurdson, Šnajderlin, Gana, Ričarlison, Bernard, Kalvert-Luin. Igrali još: Džagilka, Mekarti, Volkot. Trener-M. Silva.
Mančester J. sastav: De Hea, Krompir, Krompir, Krompir, Krompir, Krompir, Krompir, Krompir, Krompir, Krompir, Krompir. Igrali još:Krompir, Krompir, Krompir. Trener-Krompir.
Moraće to bolje junajtede protiv gradskih rivala, igrajte za svoju čast. 😉

avatar
Maksimus
Sunday, 21.04.2019
16:50

Cetinje Lfc ahahahahaha, a stvarno ste posebna dijagnoza "navijača" vi Liverpulovci

avatar
Red blood
Sunday, 21.04.2019
16:29

Sada je bez dileme jasno da je taj prvi "efekat Solskjer" prosao,kao i da je ovaj tim zestoko limitiran kvalitetom.
Mislim i da kompletna atmosfera lici na onu iz doba Murinja.
U najgorem momentu po Liverpul,jer sam se nadao da bi Junajted u sredu mogao otkinuti bod Sitiju.
Naravno,to je jos uvek moguce,ali sudeci po ovome danas..jako su male sanse da to bude bilo sta osim rutinske pobede Sitija.
Junajted ako tako bude,definitivno u Ligi Evrope dogodine..

avatar
Maksimus
Sunday, 21.04.2019
16:28

Danas Liverpul pravi kiks protiv Kardifa, dojava iz Malezije, Junajted igra X sa Sitijem u sredu i svi na dobitku hahahah

avatar
äxwell
Sunday, 21.04.2019
19:04

Ako mozes nastaviti ostavljati te svoje predikcije?!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 21.04.2019
16:27

Gotovo je sve vec ovde Siti,Liverpul, Arsenal i Totenhem idu u LS

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 13.05.2019
17:39

Pravi si Nostradamus kako si pogodio???

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 21.04.2019
16:26

Ovo je jednom recju debakl Junajteda.

avatar
Sunday, 21.04.2019
16:26

Kome smeta jak Solser,Junajted ima cemu da se nada sledece sezone,bice to krvolocni napadi na Cempionsip sledece sezone,na celu sa mocnim Solserom direktni potomkom Dejvid Mojsesa....

avatar
Z
Sunday, 21.04.2019
16:32

Gledaj u svone dvoriste i nastavi sa pljuvanjem nasih trenera....al prvo svakog predstavi kao mesiju....

avatar
Devil born 1878
Sunday, 21.04.2019
17:05

Hahaha pa celziju ce biti zabrana, pre ce celzi u cempionsip meni se cini

avatar
Kico14
Sunday, 21.04.2019
16:26

Nije ovo nista novo, klub se zestoko raspada. Ljudi pomislili da ce ih Solskjer spasiti nakon pobjeda nad Brajtonima,Kardifima,Fulamima. Junajted realno ni narednih 5 godina trofej nece gledati. Sem golmana i napada, sve ostalo je za prodaju.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 21.04.2019
17:06

Arsenal nije od 2003/4 tako da si ti poslednji koji moze tako da napise nesto

avatar
Kico14
Monday, 22.04.2019
08:47

I nece jos narednih 10. Moj komentar nije zadirkivanje vec objektivnost.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 21.04.2019
16:25

Juu koje trpanje nesretnih Djavolcica, ima Mojesa da prave od blata lik je za Smigla Ferguson licno. Svidja mi se kakav je takticar Smigl, malo malo pa mu tim ne uputi sut u okvir za poluvreme, nekad i za celu utakmicu :DDD

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 21.04.2019
16:28

Ako ne gresim ovaj Everton je i vas nakantao pre nekih mesec dana

avatar
Paul Kersey
Sunday, 21.04.2019
16:37

Pa nije ih ovoliko a pogotovo ne ovako nakantao.

avatar
RedDevil612989
Sunday, 21.04.2019
16:30

Kompleksi te masakriraju. Tebe i onog tuznog "kinga". Vise ste na vestima Junajteda nego na celzijevim. Ali dobro, to su valjda godine tuge uzele maha.