Šok u Juventusu, kraj za Bernu?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.02.2018.
10:44
Izvor: Sportske.net

Nove loše vesti za "Bjankonere".

EPA-EFE/MAURIZIO DEGL INNOCENTI
EPA-EFE/MAURIZIO DEGL INNOCENTI

Povezane vesti

Kako prenose mediji u Italiji, postoji mogućnost da fudbaler Juventusa Federiko Bernardeski na obuje kopačke do kraja sezone.

Naime, poznato je da je doživeo povredu kolena u derbiju sa Torinom, a prve procene su bile da će provesti tri nedelje van terena.

Ipak, "Gazeta delo Sport" prenosi da su detaljnije analize donele loše rezultate i da bi Bernardeski mogao da završi na operaciji.

Odlazak "pod nož" značio bi i kraj sezone za 24-godišnjeg Italijana, što bi nesumnjivo bio veliki udarac za Maksa Alegrija, kako je u poslednje vreme igrao odlično i bio standardan u startnoj postavi.

U duelu sa "Bikovima" povredu je doživeo i Gonzalo Iguain, mada se očekuje da će se Argentinac na teren vratiti za duel sa Atalantom u okviru Kupa Italije, koji je na programu u sredu.

Van stroja su i Kvadrado, koji bi trebalo da se vrati nakon reprezentativne pauze u martu, kao i De Šiljo, koji bi zbog problema sa butinom na teren trebalo da se vrati za 15-20 dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Monday, 26.02.2018
13:49

..mene interesuje kako to da je Atalanta odlucila da jucerasnji meč protiv juventusa (koji je kasnije odlozen) u pocne bez 7-8 standardnih prvotimaca?!

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Monday, 26.02.2018
23:57

Zato što su imali tešku utakmicu u četvrtak, a u srijedu imaju bitnu utakmicu u kupu. Odmorio igrače u manje bitnom meču. Počeli ste pratiti koji igrači igraju ili ne igraju protiv Juvea. Paćenici.

avatar
berberin
Monday, 26.02.2018
13:39

Vratilo mu se za radovanje protiv do jucerasnjih svojih drugova,Bog je veliki!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 26.02.2018
20:58

Ma jesi li ti brat obog internacionaliste ?