Šok u Engleskoj, Junajted protiv Partizana sa novim trenerom!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.10.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

Norvežanin ima navodno još 90 minuta, nevolja je što će se posle pauze suočiti sa Liverpulom...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Priču je lansirao "Miror", ali i ostali mediji tvrde da se Junajted predomislio, serija loših rezultata i 12. mesto na tabeli su naterali Eda Vudvorda da promeni mišljenje, navodno se na bordu direktora raspravljalo o Norvežaninovoj smeni.

Rezultati su očajni, sam De Hea je izrekao presudu rečima da ne valja ništa u klubu čitave sezone i to nakon što je potpisao ogroman ugovor.

To je razbesnelo Vudvorda, ali i pokazuje da je Solskjer izgubio podršku svlačionice. On u javnosti i dalje pokušava da zadrži optimizam, ali mediji smatraju da Ole pomirio sa sudbinom.

Prema nekim informacijama on je rekao igračima nakom neča sa Njukaslom, "Zbog vas će me smeniti" i dodao da su sada bliži Čempionšipu nego top 6. Istina, "Đavoli" su samo dva boda iznad zone ispadanja.

Navodno su i igrači počeli da dovode u pitanje Solskjerove taktičke kvalitete, kao i nedostatak iskustva u top utakmicama.

Posle pauze vratiće se Pogba, Šo, Marsijal, Van-Bisaka, ali ni sa njima Junajted nije blistao. Ako ih najveći rival pobedi na "Old Trafordu", jasno je, to će biti znak da je sa Solskjerom gotovo.

Ali, o kome je raspravljao bord direktora. Pominjano je nekoliko imena, pre svih Alegri, no čini se da bi on sačekao leto. Da li je Junajted spreman da dovede nekog čuvara klupe do kraja sezone, teško je reći.

Postoji varijanta po kojoj bi, ako Murinjo prihvati klupu Totenhema, Poketino prešao u Junajted, ali to su za sada samo nagađanja.

Sačekajmo duel sa Liverpulom za desetak dana, malo ko veruje da "Đavoli" i kompletni mogu nešto više da učine lideru, ali neće biti čudo ako izgube i u Beograd stignu sa novim trenerom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

46 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 10.10.2019
11:23

Ja samo molim Boga da dodje Poketino pa sta bude da bude, necu se zaliti...

avatar
StefMU
Wednesday, 09.10.2019
16:21

Kakav novi trener i igraci.. nama treba nova Uprava, najpre Sportski Direktor jer Glejzersi nikad ne bi smenili j*****g Vudvarda jer im on i dalje, pored svih losih rezultata, donosi ogroman profit, ali ako se ovako nastavi ni to nece dugo trajati. Posle S.D. treba nam Poketino, i to je to, jako prosto resivo ali u nasem slucaju je i to nemoguce.

avatar
Darko0071
Tuesday, 08.10.2019
17:17

Kakav god da dodje trener dzaba..bez pojacanja u veznom redu I napadu nece doneti nikakvu razliku..ovom timu nebi pomogao sad ni klop I gvardiola zajedno..realno vezni red je jad I beda..najslabiji u poslednjih 40 godina

avatar
StefMU
Wednesday, 09.10.2019
16:11

Svi vi gresite. DZABE nama i novi igraci ako ne dovedemo SPORTSKOG Direktora, jer je J****i Ed Vudvard potrosio 900 miliona za nove igrace i promenjena tri trenera da bi se nasli skoro u zoni ispadanja!

avatar
Jerome Drake
Tuesday, 08.10.2019
17:03

dovedite Alegrija da uvede neki red a i igraci ce neki doci zbog njega. U ovo rasulo niko nece

avatar
Berba9
Tuesday, 08.10.2019
16:27

Svaka čast Oleu, ali mu je vrijeme isteklo. Najbolje bi bilo da odu i on i Vudvard, ako dode novi trener i ostane stara uprava nece puno postici, pokazali su se kao nesposobni i sa proslim trenerima. Prodali su Lukakua kakav god da je, a nisu mu doveli zamjenu. Nek preuzmu odgovornost i svi odu.

avatar
Adi237
Tuesday, 08.10.2019
21:57

Solskjer je marioneta daju mu sto oni hoce da daju i time se on zadovolji..on citavo vreme govori tim je dobar ne trebaju pojacanja...a i vrabci na grani znaju da je tim uzasan... e tu je razlika mislis da ce alegri pustiti da mu dovode koga oni zele..napravit ce on sa njima ozbiljan razgovor ako odluci doci na klupu junajteda nece on pustiti da mu se mjesaju u poso. Isto je uradio i klop u liverpulu ja odlucujem hocete nece te cao i kad su mu dali odresene ruke oko transfera covjek je napravio odlican tim a rastjero one ato nisu zasluzili dres liverpula. Cisto sumnjam da bi se pogba setko kod alegrija ili bilo koji drugi.. a sa druge strane vjerovatno bi dosao i dibala i mandzuckic da je alegri bio na klup jer se odlicno poznaju.

avatar
Berba9
Thursday, 10.10.2019
18:29

slazem se u potpunosti i ja se nadam da ce dovesti Alegrija, dosta je vise eksperimenata. Moraju dovesti ozbiljnog trenera i podrzati ga, da je uprava podrzala Murinja u potpunosti vjerujem da bi situacija bila bolja sada.

avatar
The Red Army
Wednesday, 09.10.2019
14:20

Ma zna i Ole da je tim krs, a mislis da sme javno da kaze ekipa je krs, pa da im ubije i to malo volje sto ostalo u njima ako he uopste i ostalo, da ne pricam da bi imao problem kod sefa, kao i u svakom poslu, ne sme on javno da kritikuje, to samo murinjo krene da radi kad vidi da su kola otisla nizbrdo

avatar
SAF
Tuesday, 08.10.2019
16:26

Mislim da bi otpustanje Olea bilo losa stvar za klub,da Junajted igra lose slazem se ali sa ovakvim igracima ni ne moze mnogo bolje.Ekipa kad je igrala u najjacem sastavu je igrala po meni sasvim korektno ali je problem to da kada su se povredili 5 startera(Van Bisaka,Lindelof,Šo,Pogba,Marsijal)bili su prinudjeni da igraju Jang,Mata,Fred i ostali igraci koji nisu na nivou Junajteda.Mislim da mora prvo da se napravi ekipa sa kvalitetom za vrh tabele pa da se o sudi o treneru ako je ne odvede tamo.Mora da se napravi ozbiljna ekipa koja i kad se povredi nekoliko igraca ima kvalitet da dobija utakmice.Sastavi koji su u zadnjih nekoliko kola igrali nisu podbacili nego su igrali u skladu u svojim igrackim mogucnostima.Ne kazem da je Ole vrhunski trener ali ce bar igrati napadacki fudbal.Ako rezultata ne bude bilo i kada Junajted igrackim kvalitetom pridje Sitiju i Liverpulu onda neka otpuste Solšera.

avatar
Adi237
Tuesday, 08.10.2019
22:02

Problem je puno veci ime samog trenera..uzmimo alegrija mislim da ce kod njega prije doci top igraci nego kod solskejera koji jos nije dokazan trener. Lakse bi se napravili transferi dibale,d koste..a i pogba bi se smirio dolaskom par top igraca jer bi vidi da klub zeli da osvaja ovako realno tesko da ce doci i jedan top igrac moze ga privuci samo vrhunski trener na klupi.

avatar
The Red Army
Tuesday, 08.10.2019
23:37

Slazem se totalno, doveli su ga da promeni kulturu (tj vrati staru) u klubu i uradi tranziciju ekipe sto znaci da proda 70% ekipe i dovede nove. Prva tri pojacanja su mu dobra, moraju da mu daju i januar i leto minimum da dovede jos 4,5,6 koliko god igraca on smatra da treba. Ako ga otpuste idemo korak nazad, nema nekih dobrih zamena da dodju odmah nego bi morali opet privremenog trenera do kraja sezone, to bi tek bio haos ne verujem da ce to da urade 😂 sa ovom ekipom i 10 povredjenih igraca tesko da bi neko mogao mnogo bolje od ovoga.

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 08.10.2019
15:13

Nema ovo veze sa Solskjerom,on je cetvrti trener u poslednjih 6,7 god i pomaka nema.Zar je trener uvek problem,otpustiti ga i sve ce biti ok ponovo? Tesko... Ne vidim nekog ko ce junajted vratiti na stari put,ako neko poznaje tradiciju i umetnost igre kakve je nekad bila to je samo Ole,niko vise.Trenerska vrteska u takvom klubu nista dobro ne donosi.

avatar
StefMU
Wednesday, 09.10.2019
16:14

Tako je, mora se dovesti Sportski direktor, neko ko se razume u fudbal i sta jednom klubu treba.

avatar
mclaud kg
Tuesday, 08.10.2019
15:10

United nikad bezvoljniji nikad slabiji rezultati u poslednjih 20godina.Ovako nesto se ne pamti u unitedu,da je blizi cempionsipunego Evropi.Klopova masina ce ih oduvati i to ce definitivno biti kraj za Solskera.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 08.10.2019
15:01

Nema sta da se prica o Solskjeru, ako su doveli Murinja a nisu ga podrzali top pojacanjima, sta onda ocekivati od bilo koga drugog. Jasno je bilo cijele prosle sezone sta su problemi, cijeli prelazni rok nisu izgledali kao da se trude da rijese ijedan od tih problema, osim mozda top pojacanja u odbrani. I sam Solskjer je kriv sto se upecao na pricu o podrsci do sljedece sezone, trebalo je da svim silama insistira na top pojacanjima. Sve u svemu tonu, ali to nema puno veze sa Oleom.

avatar
The Red Army
Tuesday, 08.10.2019
23:41

Pa murinjo cim doso reko vudvardu dovedite mi kulibalija kolko god da kosta, ovaj odbio i ko zna koliko primera takvih. Ako dovodis murinja spremi i mnogo para na racunu i dovedi koga ti kaze za koliko god para i ne postavljaj glupa potpitanja 😁

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 09.10.2019
13:55

E, upravo tako! Ako nisi spreman da odrijesis kesu, ne dovodi Murinja. Ili jedno ili drugo, nema tu izmedju. Dovesti Murinja i placati ga toliko a uslovljavati kupovinu igraca prodajom (kao da Murinjo prodaje) ili slicnim stvarima je cista glupost, ili pokusaj da se pokriju za neuspjeh. Koliko god osporavali Murinja, uspio je svugdje osim u MU, sto je vec dijagnoza za klub.

avatar
THE NORMAL ONE
Tuesday, 08.10.2019
14:34

Našli su protiv koga će da vade kestenje iz vatre. Ima da ih Redsi oduče od fudbala na sred Old Traforda.

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 08.10.2019
13:57

united so novim trenerom bice strah i uzas za ostale klubove Evrope. GGMU ...jos jedna golgota propale dinastije, svaki trener ko preuzima propalu dinastiju sahrani svoju karieru.

avatar
The Red Army
Tuesday, 08.10.2019
23:43

Sve dok jednog ne digne u velike visine 💪 dok jednom ne smrkne, drugom ne svane 😂

avatar
BojanMC
Tuesday, 08.10.2019
12:02

Nadam se da nece doci neki novi koji bi trgnuo ekipu. To bi bilo loše za Partizan a samim tim i za srpski fudbal i koeficijent.

avatar
mrancic
Tuesday, 08.10.2019
16:55

😂😂😂😂😂😂😂

avatar
Adi237
Tuesday, 08.10.2019
22:04

Hahahha ima tu istine jer sjeti se kako je ekipa odregovala kad je solskjer dosao nakon smjene mourinja poludili su i poceli igrati odlican fudbal i napadacki.

avatar
noxovac993
Tuesday, 08.10.2019
11:40

Ostavite Olea do meca sa Partizanom, da ga Savo oduci i onda moze da ide.

avatar
mrancic
Tuesday, 08.10.2019
16:55

😂😂😂😂😂😂😂😂

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 08.10.2019
11:19

A posle cemo ovde slmusati price "nikad jaci Junajted".

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 08.10.2019
14:32

Kakvi god da su Junajted i Totenhem (a ne mogu da pobede u kupu treceligase i cetvrtoligase) ocekivano je da pobede Partizan i Zvezdu po dva puta.

avatar
Le Tissier
Tuesday, 08.10.2019
11:14

Ocigledno je da Junajtedu treba novi trener i ne znam sta 90 minuta moze da promeni, pa i da pobedi Liverpul 5:0 kako to garantuje da ce biti bolji posle ovako losih igara? Ali ovo igraci dovode u pitanje njegove takticke kvalitete, kao da su igraci majstori za taktiku, a on nikada nije sutnuo loptu. Sa njim mislim da treba da odu i neki "uticajni" fudbaleri koji se razumeju u taktiku, pre svih Pogba.

avatar
StefMU
Wednesday, 09.10.2019
16:16

Najociglednije je da Junajtedu treba SPORTSKI Direktor, jer pored neznalice Vudvorda nismo nista postigli nakon 6 godina samo su pukli 900 miliona da bi bili sta? malo iznad zone ispadanja.. kakvi novi menadzeri i igraci dok se uprava ne promeni nema nama svitanja.

avatar
Le Tissier
Thursday, 10.10.2019
15:59

Jeste da nema veze sa temom, ali bas zato nisam za privatizaciju nasih klubova, ovako koliko toliko kao navijaci imamo neki uticaj na klub, dok ovaj Vudvord covek radi biznis i dokle kod je u plusu nista ih drugo ne zanima, rezultat je u drugom planu.

avatar
xman
Tuesday, 08.10.2019
09:48

Klop je smijenio Murinja, red bi bio da smijeni i Solsera

avatar
The Red Army
Tuesday, 08.10.2019
15:29

Nemoj samo da vas dobiju utd i totenhem sledeca dva kola, bas ces biti tuzan a realno nije nemoguce, derbi je to a utd i totenhem dve ranjene zivotinje trenutno... Zadnjih 7 utakmica je bilo 5 neresenih i po jedna pobeda izmedju utd i liverpula, a isto je utd bio los kao i sad... Tako da nista nije nemoguce ne budi toliko siguran jer ce jos vise da boli

avatar
Südkurve München
Tuesday, 08.10.2019
09:43

Sigurno je i ovo namestila Zvezda

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 08.10.2019
09:41

Realno njegovi dometi kao trenera svakako nisu ne znam kakvi ali tim kojim raspolaze je manje onako, vidno losiji recimo nego tim kojim su raspolagali LVG i JM koji apsolutno nista nisu uradili. JM je bio drugi ali sa tipa 20 bodova minusa, znam da se i danas hvali time ali za to mesto se ne dele medalje.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 08.10.2019
14:33

Slazem se, Vest Hem, Lester i jos par timova tog nivoa ima bolji roster od Junajteda.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 08.10.2019
21:21

Uveren sam da su Medison / Vardi / Barns potentniji od bilo kog sastava Man U. Ajoze, Keleci, Demaraj Grej, to je samo kusur + Tilemans - svaki dan mogu da se kladim da se zamene i da oni igraju za Man U a ne za Lester i imaju hajp iza sebe da bi bili top 4 lagano.

avatar
Cantona GGMU
Tuesday, 08.10.2019
17:00

Odakle to da ima losiji tim od Murinja, ima isti tim plus je dobio pojacanja u odbrani... to sto je diletant pa je prodao Lukakua jer mu je Rashford bolji to je druga prica.