Šok u Barsi, ne zna se da li više boli ideja ili odbijanje da se legenda vrati u klub!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.02.2020.
09:45
Izvor: Sportske.net

Loša poruka, govori o stanju u ekipi, ali januarska inicijativa nije dobro prošla...

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Kako otkriva katalonski "Sport" Barsa je probala u januaru da u klub vrati 35-godišnjeg Andreša Inijestu. Cilj je bio da se uspostavi red u svlačionici, vrati starim principima i vrednostimay, ali i da Inijesta pomogne ekipi, posle čega bi ga čekala važna uloga u klubu.

To je trebalo da bude mamac za "Bledog princa", ali Japanci nisu hteli ni da čuju.

Navodno, nisu želeli ni da saslušaju razloge Barselone, za njih je Inijesta i najvažniji igrač, ali i zbog svoje planetarne popularnost pravi brend. Visel Kobe je odbio svaku ponudu da razgovara o povratku legende.

Inijesta je odigrao 22 sezone za Barsu, već treću je u Japanu, sa Barselonom je osvojio 35 trofeja, sa Viselom dva, tamo je kapiten i ima još dve godine ugovora, kada će se, kako je sam rekao i oprostiti.


Baner


Ovo je bila i ideja Kikea Setijena koji je smatrao da bi legendarni vezista ojačao duh u svlačionici koji je sada najpotrebniji Barseloni. I sam igrač nije želeo da se vraća, dobro mu je u Japanu, juče je osvojio i superkup posle lude penal serije u kojoj je promašeno devet penala u nizu.

Španski mediji tvrde da je inicijativa Barselone loša poruka za mlade igrače sredine terena, da klub nema dovoljno poverenja u njih, čim je razmišljao da vrati 35-godišnju legendu.

Barsu večera čeka teško gostovanje, rival je Betis, Kike Setijen protiv svoje prošlosti, meč zatvara kolo, pre toga Real gostuje u Pamploni i mogao bi da napravi veću prednost i izvrši dodatan pritisak na Katalonce.

Oba tima su sredinom nedelje ispala iz kupa Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Sunday, 09.02.2020
12:07

kakav pogresan jos jedan u nizu potez uprave (ako je tacno)... sramota