Šok u Barsi, Mesi najavio kraj!? Bartomeu ne brine...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.12.2019.
13:49
Izvor: Beta

Barselona bi izgledala kao potpuno drugačiji tim bez Argentinca.

AP Photo/Francois Mor
AP Photo/Francois Mor

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Djozep Bartomeu rekao je da nije zabrinut zbog eventualnog povlačenja zvezde tog kluba Lionela Mesija, preneli su danas španski mediji.

Prošle nedelje argentinski napadač osvojio je šestu Zlatnu loptu, a na svečanoj ceremoniji izjavio je da se bliži kraju karijere. Ipak, predsednik Barselone istakao je da Mesi ima još mnogo vremena pred sobom.

"Nisam zabrinut zbog toga što će se Leo jednog dana povući. Hteo bih da potpiše još jedan ugovor, on ima još vremena pred sobom i mnogo puta smo razgovarali o tome. Nema problem s tim da ostane u našem klubu, posvećen je i ne sumnjam da će biti ovde sve dok ne odluči da se povuče"
, rekao je Bartomeu.

Spekuliše se o tome da čelnici španskog velikana nameravaju da Argentincu ponude doživotni ugovor, ali do razgovora još nije došlo.

"Nema sumnje da će Leo završiti karijeru u Barseloni i to onda kada on to bude želeo", završio je Bertomeu.

Mesi je u timu već 16 sezona i za to vreme postigao je 617 golova, uz 702 nastupa u dresu Barselone. U tom periodu, Argentinac je osvojio čak deset trofeja namenjenih nacionalnom prvaku, kao i četiri pehara Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 09.12.2019
18:19

Nek odigra još 2 sezone i onda može u penziju.

avatar
Bádr Hari
Monday, 09.12.2019
16:50

ne sreco moja nemoj da ides. jer ako se ti penzionises a izlizani prestane da te marketingom unistava ja necu imati cime da se bavim zivotu , a ima jos dosta do kraja osnovne skole.😂😂😂