ŠOK - Nemci bez Nojera na Mundijalu!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.05.2018.
11:58
Izvor: Sportske.net

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer vratio se u trenažni proces posle višemesečnog odsustva sa terena ali je njegov nastup na Mundijalu u Rusiji pod velikim znakom pitanja.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Najbolji nemački golman propustio je veći deo sezone zbog povrede ali se posle povratka u trenažni proces javila nada da će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nojer je od prošlog septembra van terena zbog povrede stopala, a nedugo nakon što se vratio u trenažni proces na pregledu magnetnom rezonancom primećeni su novi manji problemi koji će uticati na dužinu procesa kompletnog oporavka.

Čovek koji je svojevremeno radio kao lekar u Bajernu i nemačkoj reprezentaciji Oliver Šmitlajn govorio je za "Bild" o tome kakve su prognoze vezane za Nojerov povratak i tom prilikom otkrio nešto što će zabrinuti sve navijače "Pancera".

Manuel Nojer se sigurno neće vraćati na teren do kraja tekuće klupske sezone, mada za tim i nema potrebe imajući u vidu da je Bajern odbranio titulu i da je veliki favorit u finalu kupa sa Ajntrahtom.

Ono što brine jeste vest da je će Nojeru biti potrebno dodatno vreme da se vrati u formu pa bi tako prve takmičarske mečeve mogao da zabeleži tek u eliminacionoj fazi Mundijala!

To znači da će od selektora "Pancera" Joakima Leva zavisiti da li će Manuel Nojer biti na spisku reprezentativaca, odnosno hoće li ga voditi na Svetsko prvenstvo u Rusiji u takvoj konstelaciji stvari.

U takvoj situaciji prednost će imati Mark-Andre ter Štegen (Barselona), a kao rezervne opcije Lev će imati Bernda Lena (Bajer) i Kevina Trapa (PSŽ).

Više o tome kako bi trebalo da izgleda Levov spisak za Mundijal mogli ste da čitate OVDE, a Nemačka će na planetarnoj smotri krenuti u odbranu titule iz Grupe F u kojoj se još nalazee reprezentacije Meksika, Švedske i Južne Koreje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Wednesday, 09.05.2018
16:10

Stvarno sok.. A ovamo Ter Stegen, Leno.. Ma sta nabrajam, njima makar ne manjkaju golmani.

avatar
x90x
Wednesday, 09.05.2018
13:51

Sta je tu sokantno, pa covek je povređen već 8 meseci?!nCak i da se vrati, Ter Stegen je zasluzio da bude prvi golman, sjajan je cele sezone. Nojeru bi bilo potrebno i vreme i utakmice da uhvati dobru formu, iako je bolji golman...

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 09.05.2018
12:37

Ter Stegen je sigurno broj jedan, ali ja mislim da ce Nojer ipak ici. Leno, Trap, Horn... ne zna se ko ima losiju sezonu, svi su u velikom padu tako da i Karijus moze da upadne kao 3. opcija.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 09.05.2018
12:29

gotovo sam siguran da nece braniti na mundijalu

avatar
Don Andres
Wednesday, 09.05.2018
12:08

realno, pored ovakve forme ter stegena taj se izostanak nece previse ni osjetiti..

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 09.05.2018
15:37

Da se slozim jednom sa tobom :)

avatar
Don Andres
Wednesday, 09.05.2018
17:11
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
12:03

Samo neka on bude na tom spisku za ponedeljak...