Šok iz Madrida! Real od srede ima novog trenera?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.10.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Zidan se, tvrde mediji, predao, posle pakla u utorak uveče mogao bi da ode iz kluba. Naslednik već spreman!

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Svi mediji u Španiji bave se danas sudbinom Zinedina Zidana, navodno nije imao šta da kaže igračima posle Majorke.

Prema tvrdi "Ćiringita" on je ćutao nakon meča, a ni sutradan na treningu nije razgovarao sa igračima o onome šta se desilo na Balearima.

"Svi se pitaju šta se dešava, a neki igrači veruju da se predao, da čeka da ga otpuste, ovoga puta neće oprostiti novac Realu", kaže novinar Edu Agire.

Dva puta se odrekao novca, kao igrač kada je završio karijeru godinu dana pre isteka ugovora, drugi put kada je napustio kormilo posle osvajanja Lige šampiona.

Ali, sada, ako ga Real otpusti moraće da mu plati 28 miliona evra.

Jasno, odmah se traži naslednik i ponovo je aktuelizovan povratak Murinja, za koga su navijači i predsednik Perez, a protiv deo uprave i svlačionica predvođena Ramosom.

Navodno je Murinjo obećao da će se promeniti, da neće biti tako polemičan sa medijima, da će izgladiti odnose sa Ramosom, njemu je veoma stalo da se vrati na klupu Reala na kojoj je trajao tri godine.

Kada bi sve moglo da se završi.

Već u Turskoj. Prema tvrdnji "Sporta", ako Real izgubi od Galatasaraja što nije nemoguće, Zidanu će biti uručen otkaz.

Jer, Real nema pobedu u Ligi šampiona, porazom bi došao u gotovo nemoguću situaciju da u tri kola juri prednost Turaka od četiri boda. To nije naravno nemoguće stići, ali bi Murinjo dobio zadatak da kako zna i ume odvede ekipu u evropsko proleće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 21.10.2019
21:31
avatar
BlueBoy84
Monday, 21.10.2019
21:31
avatar
Offside
Monday, 21.10.2019
19:20

Mi sutra u Turskoj pobedjujemo u to cvrsto verujem ali ne verujem da ce Zizu dobiti otkaz ili da ce otici pre januara.Ramosovo vreme u Realu polako dolazi kraju i na taj otpor ne treba gledati ozbiljno,uz njega i taj klan je ocigledno ostalo jako malo igraca i to nije nikakva prepreka.A sto se tice borda,barem jednog dela,oni imaju najmanje prava da se bune!Njihova je ideja bio Solari pa posle i Zidan a pre toga je odbijen i Alegri,tako da oni nemaju prava da se bune bas zbog tih gresaka.Murinjo je dobro resenje ali mislim da je najbolje i jedino sigurno Klop koji je nemoguca misija..

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.10.2019
15:35

Los je trener to znamo oduvek ali zasto bi mu dali otkaz? Pa rezultati nisu toliko losi.

avatar
Badr Hari
Monday, 21.10.2019
13:36

Uh, nije valjda vrag odneo šalu? Nemoj legendo nikada da se predaješ, svi smo uz tebe, navijamo sutra za Real i držimo ti palčeve. Dajte bar Klatenburga, Rocchija ili Kassaija, ako već ne može Čakir, a u VAR sobu makar Olivera i eto nama opet starog dobrog magic ZiZu-a. Mada... ako je Jose jedina alternativa onda to i nije baš toliko strašno. :D

avatar
T. Henry
Monday, 21.10.2019
12:01

Njima samo Klop može da špmpgneu