Šok, Ibra u trećoj ligi!?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 22.12.2019.
11:11
Izvor: Sportske.net

Kontakt već uspostavljen.

EPA/CHRISTOPHE KARABA
EPA/CHRISTOPHE KARABA

Povezane vesti

Sudbina Zlatana Ibrahimovića je i dalje neizvesna.

Selili su Šveđanina širom Evrope - od Italije, Španije, Engleske, čak i Švedske, a sada se pojavila informacija da bi Ibra mogao da završi u trećoj ligi!

Naime, trener Monce Kristijan Broki priznao je da su čelnici italijanskog trećeligaša Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani razgovarali sa Ibrahimovićem na tu temu.

"Tačno je, Berluskoni i Galijani su razgovarali sa Ibrom o njegovom dolasku, bilo je tu ozbiljnih tema, ali ne znam detalje", otkrio je bivši fudbaler Milana.

Ibrahimović je postao Berluskonijev miljenik tokom mandata u Milanu, pa će uz sasvim sigurno velikodušnu finansijsku ponudu i to biti jedan od faktora ubeđivanja.

Teško je ipak očekivati da će se Ibra odlučiti za ovakav potez, najviše se govori o njegovom povratku među "rosonere" koji su mu dali rok da odgovori na ponudu do 25. decembra.

U poslednjim trenucima iskočio je Everton kao opcija, Karlo Anćeloti bi ga rado video na Gudisonu, videćemo šta će temperamentni napadač odlučiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Sunday, 22.12.2019
18:18

Iako je star, iako je pretrpio ozbiljno povredu, i dalje je najbolji mogući džoker s klupe u bilo kom timu. Može riješiti svaku utakmicu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 22.12.2019
16:13

Bog u trecoj ligi ! Nemoguce i neostvarivo Bog igra samo prvu ligu

avatar
FCMV
Sunday, 22.12.2019
12:48

Bice Monza za 2 godine u Serie A!!!

avatar
REVØLT
Sunday, 22.12.2019
12:35

Poslednji krug u Monci 2 Hahaha Nema od toga nista, a i ponavljate se...