So na ranu PAOK-a, efikasnijeg od Prijovića poslali na pozajmicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.01.2019.
21:36
Izvor: Sportske.net

Neverovatne stvari dešavaju se PAOK-u na početku 2019. godine.

Epa/Georgios Kefalas
Epa/Georgios Kefalas

Povezane vesti

U momentu kada se suočava sa odlaskom najboljeg strelca ekipe, vicešampion Grčke hitno mora da pronađe novog napadača koji će delovati umesto Aleksandra Prijovića.

Crno-beli iz Soluna poseduju napadača koji se nalazi u fantastičnoj formi, ali je problem u tome što su ga se pre početka sezone odrekli i poslali na pozajmicu u Atromitos.

Eftimios Kuluris (22) blista u dresu Atromitosa i trenutno zauzima prvo mesto na listi najboljih strelaca grčkog šampionata sa 11 golova. Kada se tome dodaju dva gola u Kupu i jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope dolazi se do brojke od 14 pogodaka, ali tu nije kraj.

Pozajmljeni igrač PAOK-a danas je na gostovanju Apolon Smirnisu postigao het-trik u prvoj utakmici 1/8 finala Kup i tako praktično već obezbedio Atromitosu plasman u četvrtfinale.

Sa današnja tri gola Eftimios Kuluris stigao je do 17 pogodaka na 18 nastupa u svim takmičenjima i tako zadao dodatnu glavobolju PAOK-u.

Vicešampion Grčke pokušaće da nađe način da Kulurisa vrati u svoje redove već ove zime, ali se čini da će to biti težak posao jer je pozajmica dogovorena do sledećeg leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke