Smoling otkrio, šta mu je Mesi rekao na kraju utakmice?

Autor: Ivan Cvetković
petak 12.04.2019.
11:54
Izvor: Sportske.net

Mnogo se bure podiglo zbog poteza defanzivca Junajteda.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Barselona je napravila veliki korak ka plasmanu u polufinale Lige šampiona pošto je u prvoj utakmici četvrtfinala savladala Mančester junajted 1:0.

Utakmica na Old Trafordu je ostavila i svoje posledice u vidu povrede Lea Mesija kojeg je Kris Smoling nehotice udario po glavi i tako mu napravio nekoliko ožiljaka.

Defanzivac Junajteda je kasnije otkrio da mu Argentinac nije zamerio.

"Razgovarali smo o tome, u trenutku nisam ni shvatio da sam ga uradio. Ipak, izvinio sam se i posle utakmice, on je to prihvatio i rekao da je znao da je bilo slučajno", kazao je Smoling.

Ernesto Valverde nije siguran hoće li Mesi biti spreman za meč sa Ueskom ovog vikenda, ali pretpostavlja se da će moći da pomogne svojim drugovima u revanšu na Kamp Nou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 12.04.2019
15:43

I od toliko duela koje je Messi imao sa Smolingom tokom utakmice oni stave fotku duel Messi i Show

avatar
NikkiCFC
Friday, 12.04.2019
13:54

Zato Mesi nikad nije smeo da dodje u PL. Video bih ga u Stouku po kisi...

avatar
Kondogbia
Sunday, 14.04.2019
00:36

Ma sigurno ne sme, ali sam zato više nego siguran da si ti na njegovom mestu bez razmišljanja bi otišao iz Barse u Stouk i umesto u Primeri i LŠ za 100m€ igrao u Championshipu za 1m€ kako bi nekom tamo klincu koji te 'prozivao' dokazao da smeš da odeš u Stouk i da igraš po kiši. :D

avatar
04
Friday, 12.04.2019
13:05

Ma naravno, čista 'slučajnost'. 😂 Nisu ni mogli drugačije osim 'slučajno' da ga povrede, jer su toliko 'fer' igrali i bez pomisli na iole oštriji start, do te mere da su 'mazili' fudbalere Barse, pogotovo Messija. 😂

Nakon te 'slučajnosti' United je isto tako 'slučajno' zagospodario u duelima, jer su i jedni i drugi videli da Rocchiju ne pada na pamet da svira prekršaje Unitedovih igrača, a kamoli da pokazuje žute kartone (osim u slučajevima kada Vidal i valjda taj isti Smoling nisu ni pipnuli svoje protivnike). 😂

avatar
Kico14
Friday, 12.04.2019
12:24

Treba odmorit skoro sve protiv Ueske, titula je osvojena a imaju dosta kvalitetne igrace na klupi da odrade posao, prije svih Malkom i Boateng.